Mobility Service Nederland

Elektrisch leasen

  • Ruim aanbod elektrische auto’s
  • Snel rijden
  • Lage bijtelling

Fan van de toekomst

Als fan van elektrisch rijden zien wij dat het leasen van een elektrische auto steeds voordeliger en interessanter wordt voor de zakelijke rijder. Je hebt kwalitatief, goede elektrische leaseauto’s en het laadnetwerk in Nederland breidt zich steeds verder uit. Een elektrische auto leasen biedt behoorlijk wat voordelen. Je profiteert van een lage bijtelling en van fiscale voordelen zoals bijvoorbeeld de milieu-investeringsaftrek.

Bijtelling elektrische auto in 2018/2019

Een groot voordeel van een elektrische auto leasen is de lage bijtelling. In 2018 heb je slechts 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde. In 2019 veranderen de regels als het gaat om bijtelling voor de elektrische auto’s. In 2019 betaal je over de eerste 50.000 (fiscale waarde) euro slechts 4% bijtelling en over het resterende bedrag betaal je 22 procent. Via Leaseblog.nl (LINK) kun je heel gemakkelijk jouw bijtelling in 2018 en in 2019.

Elektrisch leasen

Wil je graag een elektrische auto leasen? Wij hebben ruim aanbod elektrische auto’s die je meteen kunt leasen. Een Tesla model S, Tesla model X, Renault Zoe, Nissan Leaf, BMW i3 of een Jaguar I-Pace leasen behoort allemaal tot mogelijkheden.

Op onze website zakelijkelektrischleasen.nl stel je jouw elektrische auto samen, vergelijk je EV’s op basis van relevante informatie en bestel je jouw elektrische leaseauto of elektrische bestelwagen meteen.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl