Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Nissan

Nissan zakelijk leasen

Al in 2010 introduceerde Nissan de Leaf. Sindsdien is Nissan als merk hard bezig om elektrisch rijden op de kaart te zetten. Naast de Leaf heeft Nissan ook het busje, de e-NV200 op de markt gebracht, een elektrisch bestelbusje. Nu jaren later heeft het automerk de nieuwste telg geïntroduceerd: de Nissan Ariya. Voor velen wellicht nog onbekend, maar je weet wat ze zeggen.. Onbekend maakt onbemind, want de Nissan Ariya is een elektrische auto die veel potentie heeft!

Nissan Leaf

Nissan Leaf

De Nissan Leaf is een populaire elektrische auto die bekend staat om zijn milieuvriendelijkheid en efficiëntie. Als een van de pioniers in de markt voor elektrische voertuigen heeft de Leaf een belangrijke rol gespeeld in de acceptatie en groei van elektrische mobiliteit. Met zijn stijlvolle ontwerp, ruim interieur en indrukwekkende actieradius heeft de Nissan Leaf de verwachtingen voor elektrische auto's veranderd. Bovendien biedt de Leaf een soepele en stille rijervaring, gecombineerd met geavanceerde technologieën en functies die het rijden comfortabel en plezierig maken. Met zijn focus op duurzaamheid en innovatie blijft de Nissan Leaf een aantrekkelijke keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een betrouwbare en milieuvriendelijke elektrische auto.

Nissan Ariya

De Nissan Ariya is een revolutionaire elektrische SUV die de lat hoger legt voor elektrische voertuigen. Met zijn opvallende en aerodynamische ontwerp combineert de Ariya stijlvolle esthetiek met functionaliteit. Deze SUV biedt niet alleen ruimte en comfort voor passagiers, maar ook een indrukwekkende elektrische actieradius, waardoor lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd. De Ariya is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder Nissan's Intelligent Mobility-systeem, dat functies zoals ProPILOT-assistentie en e-Pedal integreren. Hierdoor wordt het rijden veiliger, intuïtiever en efficiënter. Met zijn focus op duurzaamheid en innovatie belichaamt de Nissan Ariya de visie van Nissan om een ​​schone, groene en geavanceerde mobiliteit voor de toekomst te bieden.

Nissan Ariya

Wat is Nissan full operational lease

Full operational lease is een veelgekozen leasevorm. Waarom? Wij regelen alles voor je: de verzekering, reparaties, onderhoud, brandstofpas etc. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je auto.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl