Beoordeeld met 9,3
085 4871460

Private leasen

Tesla
Voorspelbare en lagere maandlasten
Recht op subsidie
Gratis accucheck
Tesla Model 3

Private lease elektrische auto

Twijfel jij over de aanschaf van een (tweedehands) elektrische auto? Maar vind je het ook nog wat spannend? Denk dan eens aan het private leasen van een tweedehands elektrische auto. Hiermee heb je voorspelbare maandlasten en hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele bijkomende kosten. Het enige wat jij nog hoeft te betalen zijn de kosten voor het opladen van de auto. De kosten voor de verzekering, het onderhoud, de banden en eventuele pechhulp zijn inbegrepen in het private leasecontract. Dat is pas zorgeloos private leasen.

Subsidie private lease occasion

Wist je dat je subsidie kunt krijgen bij het private leasen van een tweedehands elektrische auto? Het gaat om in totaal 2.000 euro subsidie op elektrische auto’s met een fiscale waarde tot 45.000 euro. Dit kan alleen bij leaseovereenkomsten van minimaal 48 maanden. Op dit moment is er nog meer dan voldoende subsidie voor gebruikte elektrische auto’s beschikbaar. Wij helpen jou graag verder op weg met de aanvraag van de subsidie voor de elektrische occasions. 

Parkeerplek elektrische auto
Stekker met elektrische auto

Mobility Service Batterijcheck

Sommige mensen vinden het nog een beetje spannend om te kiezen voor een tweedehands auto. Zeker wanneer het een tweedehands elektrische auto betreft. Want hoe weet je nu zeker hoe het zit met de levensduur van de accu? Wij voeren bij elke elektrische auto de “Mobility Service Batterijcheck” uit. Dat is een speciaal ontwikkelde test, waarmee we de resterende levensduur van iedere tweedehands elektrische auto kunnen testen. Bij iedere auto zit een bijbehorend testrapport. Hierdoor geven wij jou de garantie dat jouw accu altijd minimaal 90% resterende capaciteit heeft. Met occasion lease rijd je bij Mobility Service dus altijd in een auto met een goed onderhouden accupakket.

Opladen van de elektrische auto

Wist jij dat Nederland sinds juni 2023 meer dan een half miljoen laadpunten heeft? Je hoeft dus geen zorgen te hebben dat je geen laadpunt bij jou in de buurt kunt vinden. Het opladen van een elektrische auto is veel voordeliger dan tanken. Je zult zien dat jouw maandelijkse brandstofkosten dalen. Bovendien kun je een occasion lease rijden tegen een scherpe prijs. Dat scheelt aanzienlijk! Vraag snel een vrijblijvende offerte op en rijd binnenkort weg in jouw occasion lease auto.

Hyundai IONIQ 5 opladen