Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Algemene voorwaarden

Onze kleine lettertjes

Auto in bos

Op deze pagina vind je een overzicht van onze algemene voorwaarden, de algemene voorwaarden van MultitankCard, de algemene voorwaarden van verzekeraar, Schade Inzittenden Verzekering Chubb en het Clausuleblad Terrorismedekking.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van Mobility Service. Prefer English? Please read our general terms and conditions.

Leasen bij Mobility Service is standaard inclusief:

  • Rente en afschrijving

  • Reparaties, onderhoud en banden

  • Schadeherstel & glasreparatie

  • 24/7 Pechhulp in Nederland

  • Verzekering inclusief Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

  • Geen callcenter of helpdesk, maar persoonlijk contact met jouw vaste contactpersoon: je kunt ons altijd bellen, appen of mailen bij vragen

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

Aanvullende service

Bij het online samenstellen van jouw favoriete elektrische leaseauto, heb je de mogelijkheid om aanvullende opties aan dit pakket toe te voegen. Zoals winterbanden, vervangend vervoer, een laadpaal, een laadpas en het afleveren van de auto op de door jou gewenste locatie. Een vakantie-auto behoort ook tot de mogelijkheden, al betreft dit maatwerk. In sommige gevallen (auto’s die een bepaalde waarde vertegenwoordigen) eist de verzekeraar dat er een alarminstallatie wordt geplaatst in de auto.

Onze verzekeringsvoorwaarden

Onze verzekering is standaard inclusief Schade Verzekering Inzittenden (SVI). Dankzij SVI (polisblad) verzeker jij jezelf en jouw passagiers voor de financiële gevolgen van een verkeersongeluk, bijvoorbeeld bij letselschade of invaliditeit. De SVI is uitgebreider dan een ongevallen inzittenden verzekering (OIV). Bekijk de verzekeringsvoorwaarden van de personenauto, bedrijfsauto en het clausuleblad terrorisme.

Tesla Model 3
Laadpas Mobility Service

Algemene voorwaarden MTc

Bekijk de algemene voorwaarden van MultiTankcard.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl