Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Audi

Audi

Audi zakelijk leasen

Hey zakelijke rijder! 🙋‍♀️ Heb je ooit gedacht aan elektrisch rijden? Audi biedt een scala aan indrukwekkende elektrische modellen die de perfecte match zijn voor jouw zakelijke ritjes. Of je nu op zoek bent naar snelheid en prestaties, of comfort en uitstraling, Audi's elektrische modellen bieden het allemaal. Je zult versteld staan van de soepele en stille rijervaring, en het feit dat je nooit meer hoeft te stoppen voor benzine. Dus, waar wacht je nog op? Probeer vandaag nog een elektrische Audi en maak kennis met het nieuwe tijdperk van rijden...

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT is een sportieve conceptauto welke in 2018 voor het eerst is gepresenteerd. De auto wordt op hetzelfde platform gebouwd als de Porsche Taycan!

De auto wordt aangedreven door twee elektromotoren, welke gezamenlijk een AWD-aandrijving realiseren met een totaal vermogen van 590 pk en 900 Nm koppel. Hierdoor heeft de auto indrukwekkend prestaties: de auto accelereert in 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een (begrensde) topsnelheid van 240 km/u. Binnen 12 seconden is het mogelijk om de 200 km/u te bereiken aldus Audi.

Het interieur van de Audi e-tron GT wordt gekenmerkt door individuele sportstoelen, in totaal 4 stuks. Dit realiseert een luxe- en sportieve zitplek voor in totaal 4 personen, een vijfde zitplek is niet mogelijk. In het kader van verduurzaming is in de auto gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en kunstleder. Zowel het instrumentenpaneel als de navigatie is digitaal gerealiseerd, waarbij de navigatie via een touchscreen-interface te bedienen is.

De WLTP actieradius van de Audi e-tron GT is 487 km, uiteraard is de actieradius in de praktijk afhankelijk van rijgedrag en weersomstandigheden.

Audi e-tron

Zoals een echte Audi het betaamt doet de e-tron het uitstekend onder moeilijke omstandigheden. Het bekende quattro systeem van Audi maakt dit mogelijk. Dit maakt de e-tron ook direct uniek in z’n klasse. Anders dan de I-Pace, kan de e-tron ook goed uit de voeten als echte SUV.

Duitse degelijkheid slaat de toon in het interieur. De e-tron is de elektrische auto die mensen moet overtuigen andere luxe SUV’s te laten staan en te kiezen voor elektrisch. Naast een aantal prachtige schermen met haptic feedback en een virtual cockpit, kan de e-tron ook uitgerust worden met camera’s in plaats van buitenspiegels. De beelden worden op de deur middels twee OLED schermen getoond. Dit is niet alleen een leuk high-tech speeltje. Het vermindert ook de luchtweerstand.

De e-tron en de nieuwe elektrische Porsche delen hetzelfde accupakket. Allebei moeten ze het doen met 95 kWh. Ongeveer 85 kWh daarvan is bruikbaar en hiermee rij je volgende de WLTP-methode 436 kilometer.

Audi e-tron
Audi e-tron Sportback

Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback verschilt van de Audi e-tron door zijn sportieve, coupé-achtige uitstraling en dynamische rijeigenschappen. Deze elektrische auto is ontworpen met een slanker en sierlijker profiel, en heeft een lagere, bredere houding. Binnenin biedt de Sportback nog steeds hetzelfde hoogwaardige interieur en de laatste technologieën, maar de achterbank biedt minder ruimte dan de conventionele e-tron. Het rijbereik blijft echter onverminderd sterk, waardoor je zonder zorgen langere afstanden kunt afleggen. Kortom, de Audi e-tron Sportback is een meer dynamische keuze voor de zakelijke rijder die op zoek is naar stijl en prestaties, terwijl de Audi e-tron de meer praktische en geruisloze optie is.

Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron heeft absoluut gelijkenissen met zijn grote broer de Audi e-tron. De basis van de elektrische auto is het MEB-platform waar de gehele Volkswagen Group gebruik van maakt.

De afwerking van zowel het in- als exterieur is alles wat we van Audi mogen verwachten. Hoogwaardige materialen en de nieuwste technische snufjes zijn allemaal aanwezig in de gloednieuwe elektrische Q4. Ook het kenmerkende doorlopende achterlicht is op de Audi Q4 aanwezig. Zoals we gewend zijn van Audi zijn ook de elektrische auto’s standaard al zeer rijk uitgerust. Wist je je bijvoorbeeld dat de e-tron het eerste model is met het SONOS premium sound system? Met maar liefst tien luidsprekers krijgt muziek luisteren ineens een hele andere lading. Rijden in een elektrische Audi is nog nooit zo comfortabel geweest. Je hoeft je overigens ook geen zorgen te maken of je voldoende ruimte hebt met de auto. De Audi Q4 e-tron heeft vijf zitplaatsen. Je kunt dus gerust op stap met je hele gezin, vrienden, familie.

Kies je voor het kleinste accupakket – de Audi Q4 e-tron 35 – dan heb je alsnog een uitstekend rijbereik van 341 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Wil je toch graag iets meer range? Dan kun je kiezen voor de Q4 e-tron 40 met een actieradius van 520 kilometer (WLTP). Wil je graag iets meer vermogen? Dan kun je kiezen voor de Audi Q4 e-tron 50 Quattro. Deze e-tron heeft een actieradius van 488 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Houd er wel rekening mee dat de actieradius van een elektrische auto in de praktijk altijd iets lager uitvalt. Dit heeft onder andere te maken met de rijomstandigheden en het rijgedrag van de bestuurder.

Audi Q4 e-tron
Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron Sportback

De Audi Q4 e-tron Sportback is anders dan de Q4 e-tron door zijn sportieve en coupé-achtige uitstraling en rij-ervaring. Met een slankere en sierlijke look en lagere, bredere houding, is het interieur nog steeds hoogwaardig met moderne technologieën. Echter, de achterbank biedt minder ruimte dan de Q4 e-tron. Het rijbereik is sterk, maar de Sportback is meer gericht op stijl en prestaties, terwijl de Q4 e-tron de meer praktische optie is.

Audi Q8 e-tron

De Audi Q8 e-tron is een waardige keuze voor de zakelijke rijder die op zoek is naar prestaties en verfijning. Deze luxe SUV heeft een krachtige motor, gecombineerd met een uitstekende afstelling en grip op de weg, waardoor je elke rit op een soepele en efficiënte manier kunt afleggen. Bovendien beschikt de Q8 over een rijke uitrusting, met onder meer verfijnde interieurafwerking, een groot infotainmentsysteem en geavanceerde technologieën, zoals Audi's virtuele cockpit. Dankzij deze voorzieningen, gecombineerd met het robuuste en veelzijdige karakter van een SUV, is de Q8 een uitstekende keuze voor de zakelijke rijder die comfort en stijl zoekt, of het nu gaat om de dagelijkse rit naar het werk of een langere zakelijke reis.

Audi Q8 e-tron
Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl