Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Opel

Opel koplampen

Opel biedt een reeks elektrische modellen aan, waaronder de Mokka-e en de Corsa-e. Deze auto's zijn ontworpen om de overstap naar elektrisch rijden gemakkelijker te maken en bieden een uitstekende prestaties, een bereik van meer dan 300 km en innovatieve technologieën, zoals snelladen en slimme verbindingen. Door te kiezen voor een elektrische Opel, maakt u niet alleen een verantwoordelijke keuze voor het milieu, maar geniet u ook van een comfortabele en moderne rijervaring.

Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e is een zakelijk aantrekkelijke elektrische auto die comfort, technologie en prestaties combineert. Met een bereik van meer dan 330 km en snelladenmogelijkheden kun je met de Corsa-e gemakkelijk de hele dag onderweg zijn zonder zorgen te maken over de batterijduur. Het interieur is voorzien van moderne technologieën, zoals een infotainmentsysteem met touchscreen en connectiviteitsopties, waarmee je onderweg productief kunt blijven. Bovendien is de Corsa-e uitgerust met veiligheidssystemen zoals verkeersbordherkenning en autonoom remsysteem, wat bijdraagt aan een ontspannen rijervaring. Kortom, de Opel Corsa-e is een uitstekende keuze voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar een comfortabele, milieuvriendelijke en technologisch geavanceerde auto.

Opel Corsa-e
Opel Mokka-e

Opel Mokka-e

De Opel Mokka-e is een elektrische SUV die perfect is voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar comfort en praktische functionaliteit. Het voertuig biedt een bereik van meer dan 330 km en snelladenmogelijkheden, zodat je de hele dag zorgeloos kunt rijden. Het interieur van de Mokka-e is ruim en comfortabel, met technologieën zoals een infotainmentsysteem met touchscreen en connectiviteitsopties voor onderweg. Bovendien is de auto uitgerust met veiligheidssystemen, zoals verkeersbordherkenning en autonoom remsysteem, die je gerust stellen. Het uiterlijk van de Mokka-e is sportief en elegant, wat hem perfect maakt voor een zakelijke uitstraling. Kortom, de Opel Mokka-e is een uitstekende keuze voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar comfort, prestaties en stijl.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl