Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Mazda

Mazda stuur

De eerste 100% elektrische Mazda is met de komst van de MX-30 een feit! De auto heeft een opvallend exterieur, passend by de design-filosofie van Mazda. Opvallend zijn onder andere de deuren, welke Mazda eerder heeft toegepast op de RX-8 sportwagen. Op basis van de eerste indrukken, zal de MX-30 een tegenhanger worden van de Honda-e en de Mini Electric.

Mazda MX-30

De Mazda MX-30 is een elektrische crossover met uitstekende rijeigenschappen, ontworpen om een aangename en efficiënte rijervaring te bieden. Het voertuig is uitgerust met een krachtige elektromotor en een schokabsorberende chassis-structuur, wat resulteert in een soepele en comfortabele rijervaring. De Mazda MX-30 beschikt over een actieradius van circa 200 km volgens de WLTP-norm, wat betekent dat de auto geschikt is voor dagelijks gebruik binnen de stadsgrenzen. Voor langere stukken zul je wel frequent moeten laden. Snelladen doet de MX-30 in 39 minuten met een laadsnelheid van 50 kW DC.

5 redenen om te kiezen voor full operational lease

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor full operational lease:

  1. Voordelig: Bij full operational lease betaalt jij alleen voor het gebruik van het voertuig, waardoor je niet te maken hebt met hoge aanschafkosten of onverwachte reparaties en onderhoudskosten.

  2. Fiscaal slim: Bij full operational lease zijn de leasekosten fiscaal aftrekbaar, wat leidt tot een verlaging van de maandelijkse kosten en een verbetering van de winst- en verliesrekening.

  3. Gemak: Full operational lease omvat meestal ook verzekeringen, onderhoud en reparaties, waardoor jij die kosten niet hoeft te dragen

  4. Flexibiliteit: Bij full operational lease kun je eenvoudig overstappen naar een ander voertuig wanneer je behoeften.

  5. Duurzaamheid: Full operational lease-bedrijven hebben de mogelijkheid om milieuvriendelijkere voertuigen aan te bieden, waardoor je kunt bijdragen aan een groener milieu en je bedrijf duurzamer kunt maken.

Mazda
Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl