Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Lucid

Lucid Air Pure

Lucid Motors is een Amerikaans automerk opgericht in 2007. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektrische voertuigen en streeft naar de productie van hoogwaardige, duurzame en efficiënte EV's voor consumenten en bedrijven. Lucid Motors richt zich op het creëren van een unieke rijbeleving met de nieuwste technologieën, zoals geavanceerde rijassistentie-systemen en een hoog energierendement. De eerste productieauto van het bedrijf, de Lucid Air, werd in september 2020 onthuld en wordt verwacht leverbaar te zijn in 2023. Nog eventjes geduld dus...

Lucid Air

Er zijn verschillende redenen waarom het bestellen van een Lucid Air een goed idee is voor de zakelijke rijder. Hieronder staan enkele belangrijke voordelen op een rij:

  1. Prestaties: De Lucid Air is uitgerust met een krachtige elektrische aandrijflijn die indrukwekkende prestaties biedt, met een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 2,5 seconden.

  2. Actieradius: De Lucid Air heeft een uitzonderlijke actieradius van maximaal 800 km, wat betekent dat je met één volle lading ver kunt rijden zonder stil te staan bij een laadpaal.

  3. Comfort en luxe: De Lucid Air is ontworpen voor comfort en luxe, met hoogwaardige materialen en state-of-the-art technologieën aan boord.

  4. Duurzaamheid: Elektrisch rijden is beter voor het milieu en de Lucid Air maakt daar volop gebruik van, met een energie-efficiënte aandrijflijn en een lage CO2-uitstoot.

  5. Fiscale voordelen: Elektrische auto's zijn fiscaal aantrekkelijk, wat betekent dat je bij het bestellen van een Lucid Air kunt profiteren van verschillende fiscale voordelen.

Bij elkaar genomen biedt de Lucid Air een unieke combinatie van prestaties, comfort, duurzaamheid en fiscale voordelen, wat het een uitstekende keuze maakt voor de zakelijke rijder.

Hoe werkt full operational lease bij de Lucid Air?

We kunnen de Lucid Air nu al voor je bestellen, maar het is nog onduidelijk wanneer deze precies geleverd gaat worden. Wanneer je kiest voor full operational lease hoef je je geen zorgen te maken over reparaties, onderhoud, verzekeringen en vervangend vervoer. Dit zit allemaal bij het vaste bedrag per maand in, waardoor jij alleen nog maar hoeft te genieten van de heerlijke rijeigenschappen van de Lucid Air.

Lucid Air
Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl