Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Hyundai IONIQ 5

Een van de bestverkochte elektrische auto's van dit moment

Stel nu je Hyundai IONIQ 5 helemaal zelf samen en lease bij Mobility Service
Actieradius zomer
340-445 km
Actieradius winter
250-330 km
Maximaal trekgewicht
750-1600 kg

Daarom kies jij voor de Hyundai IONIQ 5

  • Ruime auto

  • Snellaadvermogen tussen de 175-233 kW DC

  • V2L: Vehicle-to-Load-technologie (stroom terugleveren)

Vehicle-to-Load

Wist je dat de Hyundai IONIQ 5 stroom kan terugleveren aan andere apparaten?

De Hyundai IONIQ 5 is uitgerust met een innovatieve "Vehicle-to-Load" functie, waarmee het voertuig kan fungeren als een mobiele energiebron. Deze functie maakt het mogelijk om elektronische apparaten op te laden, zoals smartphones of laptops, rechtstreeks vanuit de accu van de auto. Uit ervaring weten wij dat je zelfs je kantoorpand van stroom voorzien met de Hyundai IONIQ 5. Bekijk onze video.

Hyundai IONIQ 5

Waarom Hyundai IONIQ 5 leasen?

Bij het leasen van een nieuwe Hyundai IONIQ 5 hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, reparaties en vervangend vervoer. Deze zaken worden allemaal geregeld door de leasemaatschappij. Bovendien kun je rekenen op pechhulp, zodat je altijd zorgeloos onderweg bent.

Het leasecontract voor een Hyundai IONIQ 5 kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen en situatie. Je kunt de looptijd, het aantal kilometers en het maandbedrag bepalen, zodat je de beste prijs krijgt voor jouw leaseauto.

Naast het feit dat je met het leasen van een Hyundai IONIQ 5 kunt profiteren van de voordelen van elektrisch rijden, zoals lagere brandstofkosten en geen wegenbelasting, biedt deze auto ook een ruime bagageruimte en de mogelijkheid om een trekhaak te installeren. Hierdoor is de Hyundai IONIQ 5 ook geschikt voor avontuurlijke uitstapjes en het vervoeren van grotere items.

Hoe verschillen de IONIQ 5 en de Hyundai IONIQ 6 van elkaar?

De Hyundai IONIQ 5 en de IONIQ 6 verschillen in een paar opzichten van elkaar, namelijk:

  1. Ontwerp: De Hyundai IONIQ 5 is een compacte SUV, terwijl de Hyundai IONIQ 6 een sedan is. Het ontwerp van de IONIQ 5 is geïnspireerd op retro-elementen met strakke lijnen en een hoekig uiterlijk. De IONIQ 6 heeft daarentegen een meer gestroomlijnd en sportief ontwerp met een dynamische uitstraling.

  2. Grootte: De IONIQ 5 is iets groter en ruimer dan de IONIQ 6. De IONIQ 5 heeft een crossover-achtige uitstraling met een ruim interieur en een flexibele indeling. De IONIQ 6 is compacter en heeft een traditionelere sedanvorm.

  3. Segment: De IONIQ 5 behoort tot het segment van compacte SUV's, terwijl de IONIQ 6 in het segment van sedans valt. Dit betekent dat de doelgroep en het gebruiksdoel van beide voertuigen enigszins verschillend kunnen zijn.

Hyundai IONIQ 5 en IONIQ 6
Range Hyundai IONIQ 5
Zomer - stadsverkeer
435-575 km
Winter - stadsverkeer
295-390 km
Zomer - snelweg
270-355 km
Winter – snelweg
210-280 km
Zomer - gecombineerd
340-445 km
Winter - gecombineerd
250-330 km
Specificaties Hyundai IONIQ 5
Acceleratie (0-100 km/h)
6-9 sec
Topsnelheid
185 km/h
Realistisch verbruik
20-22 kWh/100 km
Vermogen
125-239 pk
Trekgewicht ongeremd
750 kg
Trekgewicht geremd
750-1600 kg

Onze mening

(Geen verkooppraatje 😉)

Als EV-expert hebben wij met name gekeken naar de technische eigenschappen waar deze vernieuwende EV zich mee onderscheidt. We hebben de IONIQ 5 op verschillende wegen (snel- en binnenwegen) getest, waardoor we voldoende praktijkervaringen konden opdoen met de actieradius van de IONIQ 5. Daarnaast hebben we de V2L (Vehicle-to-Load) technologie getest en zijn we met de IONIQ 5 naar de IONITY snelladers gereden om de indrukwekkende 800V laadtechniek aan de tand te voelen. In dit artikel (inclusief video) deelt onze EV-expert Sebastiaan alle ins en outs over deze nieuwe generatie elektrische auto’s.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl