Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Renault

De elektrische Renault is inmiddels een bekende geworden op de Nederlandse snelwegen. Met de Renault Zoe, Renault Twingo E-Tech en de Renault Megane E-Tech heeft het Franse automerk belangrijke stappen gezet op weg naar duurzame mobiliteit. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze populaire modellen en ben je benieuwd naar de opties van zakelijke lease? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Mobility Service zijn we experts op het gebied van zakelijk elektrisch leasen en zijn wij de aangewezen partner voor jouw toekomstige Renault lease.

Renault Zoe

Renault Zoe

De Renault Zoe is een populaire elektrische hatchback van Renault. Het is een ideale auto voor stadsritten, dankzij zijn kleine formaat en praktische functionaliteiten. De actieradius van de Renault Zoe is op basis van de WLTP-methode gemiddeld 262 km. Het model is verkrijgbaar met standaard veel interessante opties, waaronder een uitgebreid infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto, een navigatiesysteem, stoelverwarming, stuurverwarming en een uitgebreid pakket aan veiligheidssystemen, waaronder adaptive cruise control en automatische noodremsystemen.

Renault Megane e-Tech

De Megane is al geruime tijd een favoriet model bij de Nederlandse leaserijder. Renault speelt hier slim op in door een nieuwe variant op de markt te brengen, namelijk: de elektrische Renault Megane e-Tech. De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric is verkrijgbaar met twee accupakketten in vijf uitvoeringen: De Equilibre, Techno, Iconic, Evolution en Evolution ER. De verschillende uitvoeringen van deze EV spelen in op de uiteenlopende behoeften.

De auto met het kleine accupakket heeft een rijbereik van 300 kilometer (WLTP). In de praktijk zal de actieradius natuurlijk altijd iets lager uitvallen vanwege het rijgedrag en de weersomstandigheden. Heb je liever iets meer rijbereik? Dan kun je kiezen voor het grootste accupakket (60 kWh). Met een 60 kWh moet je rekening houden met een actieradius van 450 kilometer (WLTP).

Renault Megane E-Tech
Renault Twingo e-Tech

Renault Twingo e-Tech

De Renault Twingo E-Tech is de eerste elektrische Twingo. De elektrische Twingo is goedkoper dan de Renault Zoe en moet meer mensen overtuigen om op een betaalbare manier elektrisch te gaan rijden. De Renault Twingo Electric heeft een accu capaciteit van 23.o kWh die binnen 2 uur weer volledig is opgeladen. Hiermee en met zijn compacte formaat maakt de Twingo de perfecte stadsauto. Daarnaast heeft hij een korte draaicirkel, is de auto heel wendbaar en met 82 pk vermogen en zijn elektromotor is de auto snel weg bij de stoplichten.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl