Beoordeeld met 9,3
085 4871400

MG

MG4 Electric

MG is een toonaangevend automerk dat steeds meer opkomt in Nederland. Voor ondernemers in Nederland is zakelijk leasen een verstandige keuze om zo in een nieuwe MG te rijden. Zakelijk elektrisch leasen kent vele voordelen. Zo heeft een elektrische leaseauto een lagere netto bijtelling en kun je kiezen uit diverse modellen en uitvoeringen van bijvoorbeeld MG.

MG4

De MG4 is een compacte hatchback. Het model is ontworpen voor de moderne automobilist en biedt een uitgebalanceerd compromis tussen prestaties, comfort en efficiëntie. De MG4 is uitgerust met een krachtige en betrouwbare motor en biedt een hoog niveau van rijcomfort dankzij de uitgebreide uitrusting en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het model wordt geprezen om zijn betaalbare prijs, moderne en tijdloze styling en gebruiksvriendelijkheid. Dit model heeft een actieradius van 320 km (WLTP). Al met al is de MG4 een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een compacte auto die veel waar voor zijn geld biedt.

MG4 Electric
MG5 Electric

MG5

De MG5 is een compacte middenklasser. Het model werd geïntroduceerd in 2021 en beschikt over een modern design, een ruim interieur en een efficiënte motor. De MG5 is uitgerust met een scala aan technologieën, waaronder een groot touchscreen-display, een uitgebreid infotainmentsysteem en een achteruitrijcamera. Dit model is voorzien van een 51 kWh accupakket en heeft een WLTP-actieradius van 320 km.

MG Marvel R

De MG Marvel R is een volledig elektrische SUV. Het elektrische model is uitgerust met een 52,5 kWh accupakket die een vermogen levert van 140 kWh. De actieradius van de MG Marvel R is gemiddeld 370 km (WLTP). Hierdoor is het een uitstekende keuze voor mensen die veel op de weg zijn en op zoek zijn naar een comfortabele en duurzame elektrische auto. Het interieur is elegant en high-tech, met een uitgebreid infotainmentsysteem en een scala aan comfort- en veiligheidssystemen.

MG Marvel R
MG ZS EV

MG ZS EV

De MG ZS EV is een populaire elektrische SUV die je kunt leasen voor zakelijk gebruik. De auto beschikt over moderne technologieën zoals adaptive cruise control en is verkrijgbaar in een luxe uitvoering. De ZS EV heeft een actieradius van maar liefst 421 km en is voorzien van een volledig elektrische aandrijving.

Hoe werkt operational lease?

Als zakelijke rijder kun je kiezen voor full operational lease van een MG. Dit betekent dat je een vast maandbedrag betaalt, exclusief btw, voor de leaseauto incl. verzekeringen, onderhoud en banden. Je hebt geen zorgen over de waardevermindering van de auto en kunt elke keer wanneer je leasecontract eindigt kiezen voor een nieuwe leaseauto.

Bij het leasen van een MG bij Mobility Service kun je rekenen op de beste service. Een team van ervaren EV-experts staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een duidelijke offerte tegen de juiste prijs. Wanneer je een leaseauto wilt samenstellen of wilt kiezen uit onze voorraadmodellen, doe je dit eenvoudig via onze website. Wil je graag dat we even met je meedenken? Geen probleem, neem eenvoudig contact met ons op en we helpen je graag bij jou zoektocht naar de juiste leaseauto.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl