Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Volvo EX30

De Volvo EX30 is de keuze voor jou!

Stel nu je Volvo EX30 helemaal zelf samen en lease bij Mobility Service
Actieradius zomer
325-425 km
Actieradius winter
235-310 km
Maximaal trekgewicht
1000-1600 kg
Volvo EX30 Single Motor

Daarom kies jij voor de Volvo EX30

  • Voordelige fiscale waarde

  • Snellaadvermogen tussen de 134-153 kW DC

  • Actieradius tussen de 344-480 kilometer (WLTP)

Scherp geprijsd en toch uiterst luxe uitgevoerd

Met het zakelijk leasen van de Volvo EX30 geniet je van alle voordelen van deze elektrische Volvo. De compacte SUV is rijk uitgerust en beschikt over tal van geavanceerde functies, waaronder high performance audio en een geïntegreerd navigatiesysteem met Google Maps. De plus uitvoering van de Volvo EX30 biedt zelfs nog meer luxe en comfort. Het dashboard van de Volvo EX30 is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle belangrijke functies en informatie. De koplampen van de auto zijn uitgerust met de nieuwste LED-technologie, wat zorgt voor een optimale zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden.

Kortom, het zakelijk leasen van een Volvo EX30 biedt tal van voordelen. Met zijn krachtige motor, uitgebreide specificaties en geavanceerde functies is deze compacte SUV een uitstekende keuze voor zowel zakelijke als particuliere toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke en comfortabele auto, de Volvo EX30 voldoet aan al je eisen. Ontdek de verschillende uitvoeringen en varianten van de nieuwe Volvo EX30 en ervaar de kwaliteit en prestaties van dit voertuig zelf.

Volvo EX30 Twin Motor
Volvo EX30

Actieradius Volvo EX30

De actieradius van de Volvo EX30 is indrukwekkend, vooral in de single motor extended range uitvoering. Hierdoor kunt je met gemak langere afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van je voertuig. Het verschil tussen de twin motor performance uitvoering van de Volvo EX30 en de standaard uitvoering ligt in de aandrijftechnologie. De twin motor performance uitvoering is voorzien van zowel een single motor als een extended range motor, terwijl de standaard uitvoering alleen een single motor heeft.

De twin motor biedt daardoor een hoger vermogen en betere prestaties. De combinatie van de single motor en extended range motor zorgt voor een indrukwekkend PK-vermogen, wat resulteert in een snellere acceleratie en meer trekkracht. Dit maakt de twee-motor variant van de EX30 uitermate geschikt voor bestuurders die op zoek zijn naar een sportievere rijervaring. De Volvo EX30 is leverbaar in verschillende uitvoeringen en varianten, zodat je de auto kunt kiezen die het beste bij je wensen past.

Vergelijkbare auto's

Uiteraard zijn er ook alternatieven beschikbaar, maar met welke auto's concurreert de Volvo EX30? Vooral de Renault Megane E-Tech en Cupra Born/Volkwagen ID.3 zijn modellen waar de Volvo EX30 de strijd aan gaan. De Volvo heeft als onderscheidende factor de zeer scherpe fiscale waarde. Daar tegenover staat dan wel dat de basisversie een kleinere actieradius heeft. Kies je toch voor de Extended Range, dan krijg je een auto met een grotere range, meer vermogen en rijkere standaard uitrusting voor een lagere fiscale waarde dan zijn concurrenten. Overweeg je toch een concurrent van de Volvo EX30? Kijk ook een op onze voorraadpagina. Stel je liever zelf de auto samen, kijk dan op de pagina van de Renault Megane E-Tech?

Renault Megane E-Tech

Media

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl