Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Volvo

Volvo logo

Volvo is een automerk dat zich sterk richt op duurzaamheid en innovatie, en dit is duidelijk te zien in hun elektrische modellen. Van de XC40 Recharge tot de Volvo C40, Volvo biedt een scala aan elektrische auto's die bijdragen aan een groenere toekomst. Met uitstekende prestaties, een bereik van meer dan 400 km en een gebruiksvriendelijk interieur met innovatieve technologieën, zijn deze modellen de perfecte keuze voor zowel zakelijke als particuliere rijders. Bovendien zijn ze gebouwd met de hoogste veiligheidseisen van het merk, zodat je altijd gerust op weg bent. Kortom, door te kiezen voor een elektrische Volvo, maak je niet alleen een verantwoorde keuze voor het milieu, maar rij je ook in een auto die comfort, prestaties en stijl combineert.

Volvo

Volvo C40 Recharge

De Volvo C40 is een elektrische SUV die perfect is voor de zakelijke rijder. Het voertuig biedt een bereik van meer dan 400 km en snelladenmogelijkheden, zodat je zorgeloos kunt reizen voor zaken. Het interieur van de C40 is uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem met touchscreen en connectiviteitsopties, waarmee je onderweg productief kunt blijven. Bovendien is de C40 ontworpen met een sportief en elegant uiterlijk, wat hem perfect maakt voor een zakelijke uitstraling. Veiligheid is ook een prioriteit bij de C40, met geavanceerde systemen zoals verkeersbordherkenning en autonoom remsysteem. Kortom, de Volvo C40 is een uitstekende keuze voor de zakelijke rijder die op zoek is naar comfort, prestaties en stijl, en die zich tegelijkertijd bewust is van het milieu.

Volvo XC40 Recharge

De Volvo XC40 is een uitmuntende auto voor zakelijke rijders op zoek naar comfort, functionaliteit en elegantie. Dankzij zijn elektrische aandrijving, biedt de XC40 een soepel, stil en efficiënt rijplezier, met een bereik van boven de 400 km. Het interieur is ruim en comfortabel, uitgerust met technologieën zoals een touchscreen infotainmentsysteem en connectiviteitsmogelijkheden onderweg. Bovendien beschikt de XC40 over innovatieve veiligheidssystemen, waaronder verkeersbordherkenning en een autonoom remsysteem, wat geruststelling biedt tijdens het rijden. Het uiterlijk van de XC40 is sportief en elegant, wat perfect aansluit bij de zakelijke uitstraling die je nastreeft.

Volvo
Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl