Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Peugeot

Peugeot logo

Peugeot biedt een groot aanbod aan elektrische modellen die zakelijk geleased kunnen worden. Een elektrische Peugeot zakelijk leasen is een populaire keuze onder ondernemers en andere zakelijke rijders. Dit type Peugeot lease maakt het mogelijk om economisch eigenaar te worden van de auto, wat fiscale voordelen oplevert. Bovendien kun je de leaseauto samenstellen naar jouw wensen, door bijvoorbeeld te kiezen voor je favoriete model en de looptijd.

De leasevormen, zoals operational lease en shortlease, zijn beschikbaar voor zakelijke klanten. Door te kiezen voor Peugeot lease bieden wij zakelijke rijder de mogelijkheid om te kiezen uit nieuwe modellen, van compacte stadsauto's tot bedrijfswagens met meerdere zitplaatsen. Juist de nieuwe Peugeot modellen, zoals de e-208 en de e-2008 zijn erg populair onder de zakelijke rijders.

Of je nu interesse hebt in een elektrische personenauto of een bedrijfswagen, bij Mobility Service vind je altijd een Peugeot die aansluit bij jouw wensen. Start direct met het samenstellen van jouw zakelijke leaseauto en profiteer van de fiscale voordelen en de kwaliteit van dit Franse automerk. Peugeot is een populaire keuze op de Nederlandse markt en biedt de beste oplossing voor zakelijk leasen met een vast bedrag per maand.

Peugeot e-208

Wat is operational lease?

Peugeot operational lease is een vorm van autoleasing waarbij de zakelijke leaser het gebruik van een auto huurt voor een bepaalde periode, met inbegrip van diensten zoals onderhoud, verzekering en vervanging van de auto bij slijtage. In tegenstelling tot een financial lease, waarbij de leaser de economische eigenaar wordt van de auto, blijft de eigendom van de auto in handen van de verhuurder bij operational lease. De leaser betaalt een vast bedrag per maand, dat meestal lager is dan bij een financial lease. Hierdoor is operational lease een populaire optie voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibiliteit en zich geen zorgen willen maken over het onderhouden van de auto. Zorgeloos rijden is de standaard bij Mobility Service.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl