Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Skoda

Skoda ENYAQ iV

Elektrisch rijden met een Skoda betekent rijden zonder uitlaatgassen, stiller en soepeler dan met een benzine- of dieselauto. Het biedt ook de mogelijkheid om geld te besparen op brandstofkosten en onderhoud. De Skoda biedt verschillende elektrische modellen, van compacte stadsauto's tot grotere SUV's, waardoor er voor elke rijstijl en behoefte een geschikte auto beschikbaar is. Bovendien profiteert u van de nieuwste technologieën en innovaties, waaronder snelle laadmogelijkheden en een verhoogde bereikbaarheid. Kortom, elektrisch rijden met een Skoda is de toekomst!

Skoda ENYAQ iV

De Skoda ENYAQ iV is de eerste volledig elektrische SUV van het merk. Het model biedt een combinatie van praktische functionaliteit en stijlvol design. Met een bereik tot tot 500 km (WLTP) op een enkele lading en de mogelijkheid om in korte tijd op te laden, is de ENYAQ iV perfect voor dagelijks gebruik en langere ritten. Bovendien is het interieur van de auto volledig gericht op comfort en connectiviteit, met onder andere een moderne infotainmentsysteem en tal van slimme technologieën. Kortom, de Skoda ENYAQ iV is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een elektrische SUV die comfort, prestaties en duurzaamheid combineert.

Skoda ENYAQ iV

Hoe werkt full operational lease?

Kies voor de Skoda ENYAQ iV met full operational lease. Voor een vast maandbedrag heb je geen omkijken naar reparaties, onderhoud, verzekeringen en banden. Met een team van EV-experts kun je iedere dag genieten van onze service. Heb je vragen over laadpassen, opladen, actieradius? Bel, mail, chat of WhatsApp met ons!

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl