Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Fiat

Fiat logo

Fiat is een van de bekendste automerken ter wereld en staat bekend om haar innovatieve en stijlvolle modellen. In de afgelopen jaren heeft Fiat zich ook gericht op elektrisch rijden, waarbij het bedrijf investeert in moderne batterijtechnologie en efficiënte elektromotoren. Hierdoor kunnen Fiat-rijders profiteren van de voordelen van elektrisch rijden, zoals een lagere CO2-uitstoot en een stille en soepele rijervaring. Met modellen zoals de Fiat 500e, biedt het bedrijf elektrische auto's die geschikt zijn voor stadsritten en die de comfort- en prestatie-eisen van moderne consumenten overtreffen.

Fiat 500e

Fiat 500e

De Fiat 500e is een elektrische versie van de iconische Fiat 500 hatchback. Het model biedt een verfijnde en duurzame rijervaring dankzij de krachtige elektromotor en de moderne accutechnologie. Het interieur is voorzien van moderne technologieën, zoals een touchscreen-infotainmentsysteem en een digitaal instrumentenpaneel. Naast deze verfijnde technologie beschikt de Fiat 500e ook over een actieradius van ongeveer 320 km volgens de WLTP-cyclus.

Hoe werkt Fiat operational lease?

Wanneer je kiest voor operational lease rij je in de nieuwste auto's zonder de risico's hiervan. Moet de auto voor onderhoud en komen hier wat reparaties achterweg? Geen probleem bij operational lease. Dit zit namelijk gewoon bij het maandelijkse leasebedrag inbegrepen. Voor een vast bedrag per maand hoef jij je dus geen zorgen te maken over schade, reparaties, onderhoud, vervangend vervoer en banden. Dit regelen wij allemaal voor je. Jij hoeft alleen maar fijn door de stad te rijden met je Fiat 500e.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl