Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Citroen

Citroen e-C4

Citroën zakelijk leasen

Citroën probeert met nieuwe elektrische modellen mee te dingen in de markt voor elektrische auto's en bedrijfsauto's. De nieuwe Citroën e-C4 blijft erg dicht bij het origineel, waardoor de doorgewinterde Citroën-fan er ongetwijfeld een warm gevoel van krijgt. De specificaties van de auto zijn in ieder geval goed. Wil jij een zakelijke leaseauto van Citroën? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Citroën e-C4

Citroën e-C4

De Citroen e-C4 is de eerste elektrische Citroen. Zoals we van Citroen gewend zijn, gooit het Franse merk het over een andere boeg. De elektrische variant van de C4 is voornamelijk afgesteld op ultiem comfort. De zogenaamde Progressive Hydraulic Cushions zorgen ervoor dat rijden met de C4 zijdezacht aanvoelt.

De Citroen e-C4 maakt onderhuids gebruik van dezelfde technologie als de DS3 Crossback e-Tense, de Peugeot e-208 en de Opel Corsa-e. Houd in realiteit rekening met een actieradius van ongeveer 280 kilometer bij rustig rijden. Wordt er wat steviger doorgereden, dan is een range van ongeveer 200 kilometer realistischer. Dit alles bewerkstelligt de e-C4 met een accupakket van 50 kWh.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl