Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Mercedes

Mercedes is een toonaangevend automerk dat zich sterk richt op de ontwikkeling van elektrische voertuigen. Het bedrijf biedt een scala aan elektrische modellen, van compacte stadsauto's tot luxe SUV's, om aan de verschillende behoeften van de elektrische rijder te voldoen. De modellen van Mercedes-Benz zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en innovaties, waaronder lange actieradius, snelle oplaadmogelijkheden en uitstekende prestaties. Het bedrijf streeft ernaar om duurzaamheid en innovatie te combineren met comfort en luxe, waardoor zijn elektrische modellen een aantrekkelijke keuze zijn voor zowel particuliere als zakelijke rijders.

Mercedes EQS

Mercedes EQS

De Mercedes EQS is een prachtige en stijlvolle elektrische auto die zeker indruk zal maken op de weg! De EQS is voorzien van een modern interieur met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, zoals een groot infotainmentscherm en een slimme besturing. Het rijden in de EQS is een echte beleving, dankzij de soepele en geruisloze aandrijving en het uitstekende rijcomfort. Bovendien beschikt de EQS over een indrukwekkende actieradius, zodat je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen. Kortom, de Mercedes EQS is een auto waarmee je zowel comfortabel als verfijnd kunt rijden, en een echte blikvanger op de weg!

Mercedes EQE

De Mercedes EQE is een elektrische auto die vele voordelen biedt voor zijn rijders. Hieronder een aantal van de grootste voordelen:

  1. Comfort: Het interieur van de EQE is voorzien van luxe materialen en moderne technologieën, waaronder een groot infotainmentscherm en slimme besturing. Dit zorgt voor een comfortabele en verfijnde rijervaring.

  2. Prestaties: De EQE is voorzien van een krachtige elektrische aandrijving en beschikt over indrukwekkende prestaties, waardoor je soepel en geruisloos kunt rijden.

  3. Actieradius: De EQE heeft een flinke actieradius, zodat je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen.

  4. Duurzaamheid: Elektrische auto's zoals de EQE produceren geen schadelijke uitlaatgassen en zijn dus beter voor het milieu.

Kortom, de Mercedes EQE is een auto waarmee u comfortabel, verfijnd, duurzaam en zonder zorgen kunt rijden.

Mercedes EQE
Mercedes EQA

Mercedes EQA

Zoals we gewend zijn van Mercedes straalt ook deze elektrische Mercedes luxe en comfort uit. Leaserijders die veel kilometers maken, kunnen in deze nieuwe EQA volop genieten. De EQA is verkrijgbaar in maar liefst 10 (!) uitvoeringen. De ‘basisversie’ is standaard al zeer rijk uitgerust met alles erop en eraan.

De Mercedes EQA beschikt over een batterijpakket van 66,5 kWh. De combinatie van dit grote accupakket en de relatief compacte koets, maakt dat de WLTP actieradius van 426 kilometer respectabel te noemen is. In de tabel hieronder vind je wat de werkelijke actieradius van de EQA is. Je rijstijl en de weersomstandigheden zijn hierin belangrijke factoren.

De auto beschikt over een 3x16A boordlader, met een maximaal laadvermogen van 11 kW. Is de auto helemaal leeg? Dan ben je bij een (gemiddelde) openbare laadpaal ongeveer 7 uur aan het laden. Vervolgens kun je met een volle accu je weg weer vervolgen. Snelladen kan de Mercedes EQA met een snelheid van 100 kW. Laden tot 80 procent duurt in dit geval ongeveer 40 minuten.

Mercedes EQB

De EQB is en unieke auto met de mogelijkheid tot 7-zitplaatsen, een unieke propositie in de markt van elektrische auto’s.De Mercedes EQB beschikt daarbij over een batterijpakket van 66,5 kWh. De combinatie van dit grote accupakket en de relatief compacte koets, maakt dat de WLTP actieradius van 419 kilometer voor een dergelijke auto echt meevalt. In de tabel hieronder vind je wat de werkelijke actieradius van de EQA is. Je rijstijl en de weersomstandigheden zijn hierin belangrijke factoren.

De auto beschikt over een 3x16A boordlader, met een maximaal laadvermogen van 11 kW. Is de auto helemaal leeg? Dan ben je bij een (gemiddelde) openbare laadpaal ongeveer 7 uur en 15 minuten aan het laden. Snelladen kan de Mercedes EQB met een snelheid van 100 kW. Laden tot 80 procent duurt in dit geval ongeveer 40 minuten.

Mercedes EQB
Mercedes EQC

Mercedes EQC

De EQC is de eerste elektrische SUV van Mercedes en moet de concurrentie aangaan met de Audi E-Tron, de Jaguar I-Pace en de Tesla Model X. Het is daarom ook geen toeval dat de opgegeven actieradius exact hetzelfde is als de E-Tron.

Interessant is de koppeling die Mercedes maakt met duurzame mobiliteit. Ze gaan veel verder dan alleen een ‘groene’ aandrijflijn, zonder directe CO2 uitstoot. 99 procent van de onderdelen in de EQC zijn volledig duurzaam geproduceerd. Zo zijn er onder andere stoffen als kenaf, wol katoen, papier en natuurlijk rubber gebruikt. Een signaal dat Mercedes écht bezig is met verduurzaming en niet alleen maar ‘meedoet’ met de rest om niet achter te blijven. Mercedes maakt gebruik van een 80 kWh batterij en heeft een prima opgegeven verbruik van 22,3 kWh per 100 kilometer. Voor zo’n grote auto prima cijfers.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl