Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Honda

Honda logo

Honda is een Japanse automaker die bekend staat om haar innovatieve en duurzame producten. Het bedrijf is opgericht in 1948 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste automaker ter wereld. Honda biedt een uitgebreid assortiment aan voertuigen, waaronder auto's, motoren, scheepsmotoren en grondstof- en bouwmachines. Het bedrijf staat bekend om zijn focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie, en is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe en efficiënte manieren om voertuigen aan te drijven. Honda is ook toegewijd aan duurzaamheid en maakt actieve inspanningen om de impact van haar producten op het milieu te verminderen.

Honda-e

De Honda e is een elektrische stadsauto met een indrukwekkende actieradius volgens de WLTP-norm. Met een enkele lading kan de Honda e tot 137 km afleggen, wat betekent dat je de stad in kunt en uit kunt rijden zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van een oplaadpunt. De compacte afmetingen en wendbare handling maken het gemakkelijk om door drukke stadscentra te manoeuvreren. Bovendien zorgt het stille elektrische aandrijfsysteem voor een aangename en rustige rijervaring. Kortom, de Honda e biedt een efficiënte, comfortabele en milieuvriendelijke manier om door de stad te reizen.

Honda-e

Hoe werkt full operational lease?

Kies voor full operational lease en profiteer van de all inclusive service. Je hebt geen omkijken naar reparaties, verzekeringen, onderhoud en banden. Dat regelen wij voor jou, zodat jij kunt genieten van jouw leaseauto. Wel zo makkelijk! Heb je vragen over de auto? Chat, bel, mail of WhatsApp met ons!

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl