Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Leasebudget van 750 euro? Deze EV’s kun je bij de EV-expert leasen!

Een nieuwe leaseauto uitzoeken is altijd een leuk moment. Ben je op zoek naar een elektrische auto? Dan maken wij het nog makkelijker voor je. Wij hebben alvast een aantal interessante EV’s geselecteerd die binnen een leasebudget van maximaal 750 euro passen. In de selectie hebben we gekeken naar onder andere de looptijd, kilometrage, het leasebudget, actieradius, laadsnelheid en de beschikbaarheid van de EV’s. 

De struggle van iedere zakelijke rijder die een nieuwe leaseauto mag uitzoeken. Welke auto’s kan ik zakelijk leasen met mijn leasebudget? Uit onze ervaringen is gebleken dat de elektrische rijder gemiddeld genomen 25.000 kilometer per jaar rijdt. Wat betreft de looptijd hebben we 60 maanden aan gehouden. Het voordeel van een EV is dat de auto’s vaak standaard al zeer rijk zijn uitgerust. Je hoeft dus niet in alle gevallen heel extra opties aan te vinken, waardoor je uit meer auto’s kan kiezen. In de berekening hebben we overigens geen extra services zoals vervangend vervoer en een brandstofpas opgenomen. Met een leasebudget van 750 euro (op basis van 25.000 kilometer en een looptijd van 60 maanden) zijn er voldoende interessante EV’s beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste modellen waaronder de Skoda ENYAQ iV en Ford Mustang Mach-E. Ook uit de nu al populaire Kia EV6 en Hyundai IONIQ 6 kun je kiezen.

Volkswagen ID.3 1st 58 kWh met 8% bijtelling

Volkswagen ID.3

We zijn er inmiddels alweer meer dan een halfjaar aan gewend. Voor een EV betaal je 12% bijtelling. Toch zijn er nog enkele auto’s te verkrijgen met 8% bijtelling. Zoals bijvoorbeeld de voordelige Volkswagen ID.3. De elektrische auto van Volkswagen had helaas een tijdje te maken met softwareproblemen, maar inmiddels zijn deze problemen alweer helemaal verholpen. De ID.3 is met name interessant voor de zakelijke rijder vanwege de gunstige fiscale voordelen en het verbazend ruime interieur. De elektrische broer van de Volkswagen is bijvoorbeeld voordeliger dan een VW Golf op benzine. In deze video vergelijken we samen met Autoblog de twee auto’s met elkaar.

Ben je overigens benieuwd naar het rijbereik van de ID.3 in de winter? Dan raden wij deze video aan. Samen met Autoblog hebben we ID.3 helemaal leeggereden.

Naast de fiscale voordelen zijn er natuurlijk ook nog andere pluspunten. De auto is ruim, heeft een goede actieradius, goede laadmogelijkheden en daarnaast geldt er nu een unieke actie op deze auto. Ben je op zoek naar flexibiliteit? Dan deze actie je wellicht aanspreken. Je kunt namelijk voor slechts 699 euro per maand zelf je looptijd en kilometrage bepalen. Bevalt de auto niet? Dan lever je de auto kosteloos weer in. Alleen de prijs is niet flexibel. 😉 Een te gekke actie als je bijvoorbeeld twijfelt over het elektrisch rijden, maar het toch graag wilt proberen.

Volkswagen ID.4 Life

Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 – de grotere broer van de ID.3 – is overigens ook een goede keuze als je op zoek bent naar een gezinsauto. De auto is namelijk erg ruim, een echte gezinsauto! Daarnaast zijn de specs ook uitstekend. Een ruime SUV, een actieradius van 500 kilometer en snelladen met een snellaadvermogen van 110 kW DC. En dat allemaal voor een leasetarief van 670 euro per maand. Gebaseerd op een kilometrage van 25.000 kilometer en een looptijd van 60 maanden.

Dankzij de lage plaatsing van het accupakket heeft de Volkswagen ID.4 een laag zwaartepunt en daarmee een goede wegligging en prettig rijgedrag. Bovendien is de auto – zoals bijna iedere elektrische auto – standaard al zeer rijk uitgerust met de nieuwste moderne technologie. Aan comfort dus absoluut geen gebrek.

Kia EV6 Plus rRWD 77,4 kWh

Kia EV6

De Kia EV6 is nog niet eens uit op de markt, maar de belangstelling is nu al enorm. En wij snappen heel goed waarom. Kia heeft natuurlijk inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd met de Kia e-Niro. Al jaren is de Kia e-Niro een van de bestverkochte EV’s. Het kan dus bijna niet anders dat de Kia EV6 ook een groot succes zal worden. De EV6 onderscheidt zich met name door de nieuwste 800-volt laadtechniek. Hierdoor is de auto binnen 18 minuten weer voor 80% opgeladen. Ook de actieradius van 510 kilometer stelt niet teleur. De Kia EV6 is zakelijk te leasen vanaf 747 euro per maand.

Het maximale toegestane trekgewicht is ook redelijk uniek aan deze EV. Bij de Kia EV6 is het mogelijk om te kiezen voor een trekhaak met een maximaal trekgewicht van 1600 kilogram. Dit is een groot verschil met de bestaande EV’s van Kia, de e-Niro en e-Soul mogen helemaal niks trekken.

De meeste exemplaren voor levering 2021 zijn al vergeven, maar als je goed zoekt – zoals bij de grootste EV-expert van Nederland – kun je nog weleens geluk hebben. Er zijn overigens niet heel veel exemplaren meer beschikbaar, dus wees er snel bij!

Hyundai IONIQ 5 Style 73 kWh

Hyundai IONIQ 5

De Hyundai IONIQ 5 is op hetzelfde platform – de Global Modular Platform – als de Kia EV6 gebouwd. Dat wil zeggen dat ze dezelfde aandrijflijn hebben. Net zoals de EV6 beschikt de IONIQ 5 over vooruitstrevende laad- en accutechniek. Ook deze auto is voorzien van een 800V-systeem, waardoor de auto met een laadvermogen van 232 kW DC kan snelladen. Dit betekent 18 minuten snelladen en de auto is weer voor 80% opgeladen. Hiermee onderscheidt de auto zich echt ten opzichte van de concurrentie.

De elektrische IONIQ 5 zou nog weleens een populaire EV kunnen worden. De auto komt in de zomer al naar Nederland, maar er zijn nu al veel exemplaren gereserveerd. De auto heeft een sportief, futuristisch design, heeft een uitstekende actieradius en de auto kan uitzonderlijk snel opladen. In dit artikel praten we je uitgebreid bij over deze potentiële zakelijke leasetopper.

Ford Mustang Mach E RWD 75 kWh

Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E wordt eindelijk uitgeleverd! We hebben er even op moeten wachten – in verband met productieproblemen – maar daar is ‘ie dan eindelijk. In principe zijn alle modellen voor levering 2021 al vergeven, maar wij hebben enkele exemplaren nog op voorraad. Deze zijn overigens extra voordelig vanwege de lage fiscale waarde.

Maar waarom zou je Ford Mustang Mach-E zakelijk gaan leasen? Wij hebben de Mach-E uitgebreid getest en delen onze mening in een review. Hij tikt wat ons betreft alle boxen af. De auto heeft een sportieve look, een rijbereik van 345 kilometer in de praktijk en de auto kan met 3-fasen opladen. Snelladen is ook geen probleem voor de elektrische Mustang. De auto kan met maximaal 115 kW DC snelladen of zelfs 150 kW dc met het grote accupakket. Dat betekent dat je rekening moet houden met een laadtijd (tot 80%) van 45 minuten. Daarnaast is de auto voorzien van de nieuwste moderne technologie. Kortom, de Ford Mustang Mach-E zou nog weleens een succes kunnen worden.

Skoda ENYAQ iV 60 First Edition

Skoda ENYAQ iV

De Skoda ENYAQ iV is op dit moment de bestverkochte EV in Nederland. Qua verkoopaantallen is de populaire EV de Tesla Model 3 zelfs al voorbij. Maar waarom is de ENYAQ zo populair? Zoals we gewend zijn van Skoda, heeft ook deze EV een scherpe prijs. Je kunt de auto namelijk al leasen vanaf 731 euro per maand. Daarnaast is ENYAQ iV uitermate geschikt voor het hele gezin. De auto is behoorlijk ruim. Bovendien heeft de auto een uitstekende actieradius en (snel)laadmogelijkheden, let wel op dat je specifiek voor de betere DC-lader als optie moet kiezen! Binnen een halfuur kun je je weg weer vervolgen als je de auto aan een snellader zet. De auto heeft een sportief en stoer design.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl