Beoordeeld met 9,3
085 4871441

De Volkswagen ID.3. dit jaar een goede keuze

Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een revolutionaire elektrische auto die is ontworpen om de toekomst van vervoer te veranderen. Het model luidt een tijd van elektrische modellen in die aankomende decennia toonaangevend zullen zijn in de autowereld. De ID.3 is een aantrekkelijk pakket voor de Nederlandse leaserijder. Dat komt hoofdzakelijk door de optelsom van een aantal zaken; ruimte, bouwkwaliteit, doordachte techniek en betrouwbaarheid. Met andere woorden de ID.3 is een echte Volkswagen. Ben jij dit jaar nog op zoek naar een elektrische leaseauto? Dan leggen we je hieronder uit waarom de ID.3 weleens dé beste keuze voor jou zou kunnen zijn.

Ruime elektrische auto

Volkswagen ID.3

Volkswagen heeft de auto zo efficiënt mogelijk gemaakt, zowel qua range maar ook qua binnenruimte. Het gevolg is een elektrische auto die van buiten compact oogt, maar van binnen écht behoorlijk ruim is. De ruimte zal je zeker verbazen. Volkswagen heeft wat dat betreft goed nagedacht over de praktische bruikbaarheid van de elektrische auto. Je kan zonder problemen met het gezin op vakantie.

Volkswagen ID.3 uitstekende rijeigenschappen

Inmiddels hebben we al een aantal jaren praktijkervaring met de ID.3. Onze mening? De ID.3 is een prettige, comfortabele auto met uitstekende rijeigenschappen. Iedere rit wordt comfortabel met de elektrische auto van Volkswagen. 

Elektrisch in het dagelijks verkeer

Ook een echte kilometervreter kan tegenwoordig met een gerust hart overstappen op een elektrische auto. De Volkswagen ID.3 Pro (58 kWh) haalt zonder problemen 429 kilometer op een volle lading en zeg nou zelf; hoe vaak rijd je meer dan 429 kilometer enkele rit? Moet je onverhoopt toch snelladen, dan is de accu binnen een halfuur (met een laadvermogen van 120 kW DC) weer bijna helemaal vol en kun je je weg vervolgen. Stoppen bij een tankstation doe je dus alleen nog maar voor een snack of een plaspauze. Met een elektrische auto op vakantie is tegenwoordig ook geen enkel probleem meer. Lees hier de praktijktest naar Tsjechië, Duitsland en Italië.

Beschikbaarheid

Wil je graag snel rijden? Geen probleem! Wij hebben enkele ID'3 op voorraad, waardoor je niet lang hoeft te wachten, maar zelfs dezelfde dag nog kunt rijden! 

Tesla Model Y

De Tesla Model Y: De verborgen charmes voor zakelijke rijders

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl