Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Tjillie Sikkema

Tjillie Sikkema

Meer dan 100.000 km gereden met haar Renault Zoe

Marketing

Na haar HBO opleiding heeft Tjillie op de afdeling Communicatie gewerkt bij Arriva Nederland. In december 2017 is Tjillie aan het marketingteam toegevoegd. Hier is zij samen met Hilda en Naomi verantwoordelijk voor de Marketing van Mobility Service. 🚀 Naast leads genereren via onze website is zij ook verantwoordelijk voor alle content, PR & communicatie, e-mailmarketing, social media kanalen, evenementen en samenwerkingen met externe partijen zoals Autoblog.nl.

Renault Zoe

Eerste ervaring met een elektrische auto...

Dat was met mijn eerste witte Renault Zoe. Inmiddels rijd ik namelijk alweer een aantal jaren met veel plezier in mijn grijze Renault Zoe. Goed, terug naar mijn eerste ervaring met een elektrische auto 😉 Ik had dus nog nooit elektrisch gereden, dus dat vond ik best spannend om zonder ervaring over te stappen naar een volledig elektrische auto. Het was in het begin echt wel even wennen, want hoe werkt dat opladen nou precies? En hoeveel rijbereik heb je nou daadwerkelijk? Bovendien rijd ik dagelijks zo'n 140 kilometer, dus dat was in de winterperiode met mijn eerste witte Renault Zoe best wel eens spannend. Nu wil ik echt niet meer anders, en bevalt de Renault Zoe mij erg goed. Ik heb bijna een mijlpaal te pakken, want ik tik bijna de 100.000 kilometer aan met mijn grijze snelheidsduivel!

Je grootste autoblunder

Dit is een verhaal wat mij nog dagelijks - al dan niet wekelijks - achtervolgt. Ik was bezig met klussen in mijn huis, dus had ik witte verf nodig. Zo gezegd zo gedaan ging ik met mijn Renault Zoe witte verf halen bij de bouwmarkt. Je voelt 'm waarschijnlijk al een beetje aankomen, dat ging niet helemaal zoals gepland. Na mijn aankoop zette ik de 10 liter witte verf in mijn kofferbak en reed ik naar huis. Iedereen die mij een beetje kent weet inmiddels wel dat ik graag doorrij. Eenmaal thuis aangekomen wilde ik de verf uit mijn auto halen en kwam ik tot de ontdekking dat ik niet de muren met witte verf had geverfd, maar mijn hele auto. ALLES en dan bedoel ik ook echt ALLES zat onder de witte verf, want de pot had gelekt. De hele kofferbak, inclusief mijn BOSE audiosysteem en een deel van de achterbank, mijn laadkabel waren niet meer zwart, maar wit. En dan kan ik je vertellen, 10 liter is VEEL. Tsjah, het is uiteindelijk helemaal goedgekomen, en zelfs mijn laadkabel werkt weer, maar op dat moment kon ik er niet echt om lachen. Mijn collega's overigens nog steeds...

Verfpotten
Mini Electric

Favoriete elektrische auto van dit moment...

Als echte Mini-liefhebber is dat ongetwijfeld de Mini Electric. Alhoewel ik toch wel enigszins teleurgesteld was toen de Mini Electric voor het eerst werd aangekondigd. Niet zozeer vanwege de looks - want laten we eerlijk zijn - die zijn tijdloos, maar vanwege het kleine accupakket (32.6 kWh). Helemaal gezien ik gemiddeld 140 kilometer op een dag rij, sta ik dan waarschijnlijk vaker te shinen bij een snellaadstation dan op de weg... Je kunt je voorstellen hoe enthousiast ik was toen Mini de allernieuwste volledig elektrische Mini aankondigde met een veel groter accupakket! Ik kan niet wachten... 😍

Luistert in de auto naar

Ligt echt helemaal aan mijn mood van dat moment. Van Nederlandstalige muziek tot aan kerstmuziek. Waar ik overigens het liefst in augustus alweer mee begin. 😉 Het nieuwe album van Miley Cyrus draai ik momenteel echt helemaal grijs. Maar ik kan ook gerust helemaal losgaan op de muziek van de Spice Girls of John Mayer. Klassiekers zoals die van de Beatles kan ik overigens ook erg waarderen.

Spotify
Mini Cabrio

Droomauto 😍

Daar hoef ik niet lang over na te denken. Dat is natuurlijk een Mini Cabrio...

Renault Zoe expert

Waar de Renault Zoe mee uitblinkt is het vlotte openbaar opladen. Met een laadvermogen van 22 kW AC is de auto binnen 3 uur weer volledig opgeladen. Best indrukwekkend! Heb je andere vragen over de rijeigenschappen, actieradius, opties etc? Stel ze gerust!

Tjillie Sikkema
Smartphone

10 handige apps voor elektrische rijders

Als ervaren elektrische rijder heb ik inmiddels behoorlijk wat handige apps voor EV's op mijn telefoon staan. Ben benieuwd welke ik allemaal aanraad? Check het artikel!

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl