Beoordeeld met 9,3
085 4871441

De Tesla Model Y: De verborgen charmes voor zakelijke rijders

Tesla Model Y

In het Nederlandse autolandschap heeft de Tesla Model Y een bijzondere plek veroverd als een van de populairste elektrische auto's van 2023. Deze veelzijdige en indrukwekkende SUV heeft niet alleen de harten van autoliefhebbers veroverd, maar ook de zakelijke doelgroep heeft de Model Y omarmd. Laten we eens inzoomen op de verborgen charmes van de Tesla Model Y en ontdekken waarom deze auto zo speciaal is voor het Nederlandse publiek, met name de zakelijke rijders.

Praktisch én ruim

Tesla Model Y

Tesla staat bekend om haar minimalistische interieur. De Tesla Model Y is hier ook een voorbeeld van. De Tesla Model Y is een crossover-SUV die ruimte en veelzijdigheid biedt. Voor zakelijke rijders die vaak onderweg zijn en behoefte hebben aan voldoende passagiers- en bagageruimte, is de Model Y een uitstekende keuze. Met zijn ruime interieur is er plaats voor het hele gezin én meer!

Rijbereik van 533 kilometer (WLTP)

De Tesla Model Y maakt gebruik van Tesla's geavanceerde elektrische aandrijflijn, waardoor hij indrukwekkende efficiëntie en een aanzienlijk rijbereik biedt. Zakelijke rijders kunnen lange afstanden afleggen zonder zich zorgen te maken over het vinden van oplaadpunten. Dit maakt de Model Y uitermate geschikt voor langere zakelijke reizen. De Tesla Model Y heeft een maximaal rijbereik van 533 kilometer (WLTP). Houd in de praktijk rekening met een actieradius van zo'n 450 kilometer.

Profiteer van het uitgebreide Supercharger-netwerk

Tesla's uitgebreide Supercharger-netwerk in Nederland bied je de zekerheid dat je snel en gemakkelijk je Model Y kan opladen. Waar Tesla zich mee onderscheidt ten opzichte van de rest is het uitgebreide wereldwijde netwerk van Tesla Superchargers. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 Tesla Superchargers wereldwijd. Dus je kunt ook met een gerust hart naar het buitenland met de Tesla Model Y.

Autopilot en veiligheid

De Tesla Model Y is uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen, waardoor autoritten nog comfortabeler worden. Zo is de Tesla Model Y voorzien van Autopilot. Autopilot maakt gebruik van geavanceerde sensoren en camera's om de auto autonoom te laten rijden op snelwegen en in het verkeer.

Veiligheid staat voorop bij de Tesla Model Y. De auto heeft zelfs een EURO NCAP-veiligheidsscore van 5 sterren gekregen.

Innovatieve technologieën

Tesla staat bekend om zijn toonaangevende technologieën en de Model Y is geen uitzondering. Met een indrukwekkend touchscreen-infotainmentsysteem, over-the-air software-updates en spraakgestuurde bediening biedt de Model Y een geavanceerde rijervaring die perfect aansluit bij de behoeften van zakelijke rijders.

Duurzaamheid en groen imago

Als elektrische auto stoot de Tesla Model Y geen schadelijke emissies uit, waardoor hij bijdraagt aan een schonere en duurzamere toekomst. Het rijden in een Model Y draagt bij aan het groene imago van zakelijke rijders, die steeds vaker streven naar duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Indrukwekkende prestaties: van 0 naar 100 in 5 seconden

Met snelle acceleratie (gaat van 0 naar 100 in 5 seconden) en een responsieve handling biedt de Model Y een opwindende rijervaring die zakelijke rijders zeker zal bekoren.

Wat veel mensen nog niet weten over de Tesla Model Y is dat het niet alleen een elektrische auto is, maar een totaalpakket dat voldoet aan de behoeften van de zakelijke rijder. De combinatie van praktische ruimte, indrukwekkende efficiëntie, het uitgebreide Supercharger-netwerk, geavanceerde technologieën, de focus op veiligheid, duurzaamheid en opwindende prestaties maken de Tesla Model Y de perfecte keuze voor Nederlandse zakelijke rijders die op zoek zijn naar een voorsprong in mobiliteit en een statement willen maken.

Zakelijk leasen vanaf 644 euro per maand

Ben jij overtuigd? De Tesla Model Y kun je zakelijk al leasen vanaf 644 euro per maand.

Tesla Model Y

Standard Range

€ 51190 2022

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl