Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Volkswagen ID.Buzz

Wist jij dat je nu tot wel 5.000 euro korting kan krijgen op een elektrische bedrijfswagen? Met de zogeheten SEBA - afkorting voor Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s - kan iedere ondernemer een aanvraag indienen, waardoor de korting kan oplopen tot 5.000 euro. Dus... Wil jij als ondernemer overstappen naar elektrische bedrijfswagens? Dan is dit het moment om de sprong te wagen, want je kunt nu nog profiteren van deze korting. Benieuwd hoe je in aanmerking kunt komen en hoeveel budget er nog beschikbaar is? Lees gauw verder!

Nog 6,2 miljoen subsidiebudget over van de 33 miljoen

Volkswagen ID.Buzz

Met een budget van 33 miljoen sinds de startdatum op 10 januari 2023 zou je zeggen dat er genoeg ondernemers gebruik van kunnen maken (einddatum 29 december 2023). Toch blijven wij Nederlanders en gaat het vrijgemaakte budget best snel. Voor dit jaar was er maandag 10 juli 2023 nog € 6,26 miljoen beschikbaar. En dan zijn alle ingediende subsidieaanvragen nog niet beoordeeld. Het zou dus zomaar eens snel kunnen gaan... Dus, twijfel je nog? Laat je dan nu goed adviseren over de verschillende modellen en dien een aanvraag in. De besparing kan per bedrijfsbus wel oplopen tot maximaal 5.000 euro.

Ben je benieuwd hoe je zo'n aanvraag indient en aan welke voorwaarden je moet voldoen? Dan raad ik je aan om dit artikel eens rustig door te lezen. Daar leggen wij uitgebreid uit welke stappen je moet doorlopen om van de korting te kunnen profiteren.

Kijk goed naar het maximale trekgewicht en laadvermogen

Automerken zijn steeds verder in het ontwikkelen van een praktische en bruikbare elektrische bedrijfswagen. Bedrijfswagens hebben steeds meer trekgewicht, laadvermogen, extra rijbereik en kunnen sneller opladen. Het is daarom belangrijk om je goed te laten adviseren over het huidige aanbod. EV-experts kunnen je goed helpen bij deze keuze. Zij kunnen jou precies vertellen aan de hand van jouw persoonlijke situatie om wel of niet te kiezen voor een elektrische bedrijfsauto en dit geval welke.

Elektrische bedrijfswagen leasen

Ben je ervan overtuigd dat de volgende bedrijfsauto volledig elektrisch moet worden? Bekijk het huidige aanbod op onze website en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Mini in de sneeuw

Tips voor je elektrische auto tijdens winterse temperaturen

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl