Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Meestgelezen artikelen in 2023

Jeep Avenger

Dit jaar is voorbijgevlogen! 🏎 In het afgelopen jaar is er veel gebeurd en daarom blikken we in dit artikel graag samen met jou terug op de meest gelezen artikelen van 2023. Dit jaar was het artikel over de bijtelling voor elektrische auto's het meestgelezen artikel. Ook scoorde het artikel met onze laadtips erg goed. Ben je benieuwd waarom? Lees alle artikelen hieronder.

Bijtelling elektrische auto 2021 t/m 2026

Volkswagen ID.4

Elk jaar worden de bijtellingsregels voor elektrische auto's vastgesteld in het Klimaatakkoord voor de daaropvolgende jaren. Met ingang van 1 januari 2022 is de bijtelling voor elektrische auto's aangepast naar 16% over de eerste 35.000 euro en 22% over het resterende bedrag. Dit roept de vraag op welke bijtellingsregels van kracht zijn voor elektrische auto's in 2021, 2022, 2023, 2024, 2025 en 2026. In dit artikel verschaffen we een overzicht van de bijtellingsplannen voor elektrische auto's in de komende jaren.

Welke auto's komen in 2024? 

Elektrische auto's hebben de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van bereik, prestaties en beschikbaarheid. In 2024 zullen er wederom allerlei nieuwe modellen op de markt verschijnen. Benieuwd naar een kleine selectie? 

Elektrische auto opladen zonder laadpas? Handige tips en apps!

Ga je een elektrische auto opladen, maar ben je de laadpas vergeten? Dat is vervelend, maar er is gelukkig geen man overboord. Er zijn inmiddels een aantal handige apps waarmee je een laadsessie kunt afrekenen zonder laadpas. In dit artikel geven we graag een aantal tips die je kunnen helpen als je geen laadpas bij je hebt, maar toch graag je elektrische auto wilt opladen. 

Leasebudget tot 700 euro: deze EV's kun je direct leasen

Als zakelijke rijder wordt de keuze voor een nieuwe leaseauto grotendeels bepaald door het leasebudget. Ben je op zoek naar een nieuwe leaseauto en heb je een leasebudget tot 700 euro? Wellicht komt een elektrische auto niet meteen als eerste keuze in je op, maar het is zeker de moeite waard om eens te kijken naar een elektrische auto. Je profiteert met een elektrische auto van slechts 16% bijtelling (fiscale waarde tot 30.000 euro). In dit artikel geven wij een top 4 van elektrische auto’s die je direct kunt leasen met een leasebudget tot 700 euro.

Wegenbelasting elektrische auto 2026 

Elektrisch rijden heeft de afgelopen jaren een ware revolutie doorgemaakt. De fluisterstille motoren, de schone uitstoot en de lage operationele kosten maken elektrische auto's steeds aantrekkelijker. Een van de voordelen van elektrisch rijden is het ontbreken van wegenbelasting (MRB) voor de elektrische auto's. In 2026 moeten elektrische autobezitters echter wel de volledige wegenbelasting betalen. Wat gaat er veranderen en wat betekent dit voor jouw elektrische droomauto? Lees gauw verder!

Tesla Model Y

De Tesla Model Y: De verborgen charmes voor zakelijke rijders

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl