Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Leasebudget tot 700 euro, deze elektrische auto’s kun je leasen

Als zakelijke rijder wordt de keuze voor een nieuwe leaseauto grotendeels bepaald door het leasebudget. Ben je op zoek naar een nieuwe leaseauto en heb je een leasebudget tot 700 euro? Wellicht komt een elektrische auto niet meteen als eerste keuze in je op, maar het is zeker de moeite waard om eens te kijken naar een elektrische auto. Je profiteert met een elektrische auto van slechts 16% bijtelling (fiscale waarde tot 30.000 euro). In dit artikel geven wij een top 4 van elektrische auto’s die je direct kunt leasen met een leasebudget tot 700 euro.

1. Cupra Born – 567 euro per maand

Cupra Born

Voor een zacht prijsje, kun je deze pittige Cupra Born zakelijk leasen. Deze uiterst complete en sportieve auto is erg geschikt voor de zakelijke rijder die niet vies is van sportief rijgedrag. Doordat de Cupra standaard voorzien is van een sportonderstel en kuipstoelen, geeft deze auto een sportief uiterlijk. Bovendien is ook van de range niets negatiefs te zeggen. Deze auto rijdt tot wel 427 kilometer en is in 30 minuten weer op te laden via de snellaadpaal.  Klinkt dit als iets voor jou? Voor slechts 567 euro per maand kun jij deze Cupra Born al zakelijk leasen en het goede nieuws: hij is direct leverbaar! Geen lange wachttijden of voorloopauto's, maar gelijk de auto rijden die jij wilt. 

2. Tesla Model Y RWD - 648 euro per maand

Tesla Model Y

De grote verrassing van dit jaar is toch wel de Tesla Model Y RWD. Tesla besloot opeens de prijs van dit model te verlagen, waardoor hij goedkoper is geworden dan de Model 3 en menig ander model in zijn klasse. Perfect voor de zakelijke rijder die altijd al een Tesla wilde rijden, maar om budgettaire redenen hier toch nog niet aan toe was. De Tesla is net zo goed uitgerust als zijn broertjes en doet ook qua range en laadvermogen niet onder voor de andere modellen. Rij met de Model Y RWD tot wel 455 kilometer en laad 'm binnen 28 minuten aan de snellaadpaal weer op. Is het voor jou tijd voor een Tesla? Lease 'm zakelijk voor slechts 648 euro per maand! Ook hier geldt: dit model is direct uit voorraad leverbaar.

3. Hyundai IONIQ 5 - 630 euro per maand

Hyundai IONIQ 5

Een andere topper in deze prijsklasse is ongetwijfeld de Hyundai IONIQ 5. Deze auto is niet alleen vanwege zijn looks, maar is ook qua zuinigheid een absolute parel. Rij op één acculading tot wel 605 kilometer! Is die accu dan eindelijk leeg, dan heb je 'm bovendien in slechts 18 minuten weer van 10 naar 80 procent geladen. Dit dit erg handig is voor vakanties naar het buitenland, bewees EV-expert Naomi dit jaar. Zij nam de proef op de som en nam de Hyundai IONIQ 5 mee naar Italië. Hoe dat beviel, lees je hier. Heb jij geen overtuiging meer nodig en weet je dat deze auto perfect is voor jou? De Hyundai IONIQ 5 kun je geheel naar wens samenstellen of kies eentje uit onze voorraad. Voor 630 euro per maand kun je de Hyundai IONIQ 5 zakelijk leasen. Waar wacht je nog op?

4. Renault Megane E-Tech - 552 euro per maand

Renault Megane E-Tech

De Renault Megane E-TECH is een opvallende verschijning. Door de kleurstelling en het design is het een auto die je niet kunt missen. Wat deze EV uniek maakt is dat hij relatief licht is. Dit merk je in hoe soepel deze auto over de weg beweegt en dat maakt 'm erg comfortabel. Ook is de Megane E-TECH standaard rijk uitgerust, waardoor je altijd rijdt in een luxe auto met alle opties die je maar kunt wensen. Dat alles voor maar 552 euro per maand. Koopje, toch? De Renault's worden naar verwachting begin 2023 geleverd.  Zelf jouw Renault Megane E-TECH samenstellen? Kijk snel wat er mogelijk is en krijg de Megane die perfect bij jouw wensen past!

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl