Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Naomi Vos

Naomi Vos

Dé Hyundai IONIQ 5 expert

Marketing

Wij stellen graag aan jullie voor: onze collega Naomi Vos. Sinds juli 2022 hebben wij versterking op de afdeling Marketing. Sinds de oprichting in 2017 is onze website zakelijkelektrischleasen.nl uitgegroeid tot een succesvolle leadgenerator. Succesvol leads genereren heeft natuurlijk tijd en aandacht nodig. Naomi to the rescue! 🚀 Als Growth Marketeer houdt Naomi zich voornamelijk bezig met onze posities in Google. 

Naomi Vos

Eerste ervaring met een elektrische auto...

"Dat mijn nieuwe werk zo avontuurlijk zou worden, had ik natuurlijk nooit verwacht. Ik werkte nog maar een maand bij Mobility Service en ik werd uitgedaagd: met de Hyundai IONIQ 5 op vakantie naar Zwitserland en Italië. Ik sla natuurlijk nooit een uitdaging af, dus: challenge accepted. Klein detail: ik heb nog nooit langer dan een paar kilometer met een EV gereden en zeker niet geladen. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees mijn blog. "

Je grootste autoblunder

"Zomer 2022 gingen we een lang weekend naar Texel en we namen de Mazda 6 MPS van mijn vriend Colin mee. Een heerlijke snelle tourwagen, maar we vergaten even dat deze auto lichtelijk (oké… flink) verlaagd was en kwamen vast te zitten op de wegen van de duincamping. Oeps!!!"

Naomi Vos
Naomi Vos

Favoriete elektrische auto van dit moment...

"Met stip op 1 staat bij mij de Hyundai IONIQ 5. Het is een fantastische auto met ultiem rijcomfort. Ik heb deze auto mogen testen op vakantie naar Italië en Zwitserland en dat kan ik iedereen aanraden! Check hier mijn blogs."

Ben je nieuwsgierig of de Hyundai IONIQ 5 iets voor jou is? Dan ben je bij Naomi aan het juiste adres. Zij kan je alle ins & outs over deze EV vertellen. Vragen over het opladen, comfort of de actieradius in de praktijk? She's your girl!

Luistert in de auto naar

"Muziek die past bij mijn stemming. Van headbangen op Rammstein naar meeblèren met Taylor Swift of kippenvel krijgen van Pavarotti. Geen Carpool Karaoke sessie in mijn auto is hetzelfde."

Naomi Vos
Naomi Vos

Droomauto...😍

"De Hyundai i30 N. Een echte sleeper waarmee je iedereen verbaast bij het stoplicht. Uiteraard in de kleur Performance Blue."

Goedkoop je EV opladen? Tips!

"Er zijn een aantal manieren om goedkoop je elektrische auto op te laden. Ben je benieuwd welke? Lees hier mijn blog, daar deel ik mijn tips!"

Mobility Service zorgt voor stroom dankzij elektrische auto’s ⚡️

Het was tijd voor onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk in Eelde. Hierdoor kwamen verschillende bedrijven vanochtend zonder stroom te zitten. Niet handig, als je afhankelijk bent van elektriciteit. Wij bedachten hiervoor een creatieve oplossing door elektrische auto’s te gebruiken als stroomaggregaten. Bekijk de video! 👈🏻

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl