Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Meest populaire elektrische auto’s van maart 2022

De meest populaire elektrische auto van maart 2022 is de Kia EV6. Op de tweede plek staat de populaire Skoda ENYAQ iV en de derde plek gaat naar de Audi Q4 e-tron. In dit artikel geven wij een overzicht van de top 10 meest populaire elektrische auto’s van dit moment.

Kia EV6

De Kia EV6 is op dit moment de meest populaire elektrische auto. Geheel terecht wat ons betreft, aangezien de auto op alle belangrijke onderdelen (actieradius, prijs, laadsnelheid, leasetarief, beschikbaarheid, rijeigenschappen en gebruiksgemak) uitstekend scoort. De elektrische auto van Kia is zelfs uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022.

SkodaA ENYAQ iV

Op de tweede plek staat de Skoda ENYAQ iV, inmiddels het paradepaardje van Skoda. De Skoda ENYAQ iV is namelijk precies waar de Nederlandse zakelijke rijder naar op zoek is. Een ruime SUV die geschikt is voor zakelijk gebruik én het hele gezin. De optelsom van ruimte, moderne looks, rijke uitrusting en trekmogelijkheden zal voor veel mensen genoeg redenen zijn om te kiezen voor deze elektrische Skoda.

Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron staat op een terechte derde plek. De auto heeft veel potentie en dat heeft te maken met een aantal factoren. Allereerst is de prijs een stuk voordeliger als je kijkt naar de andere elektrische modellen van Audi. Daarnaast heeft de Audi Q4 e-tron een goede actieradius, een stoer design, hoogwaardige materialen en de nieuwste technische snufjes.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl