Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Deze elektrische auto’s komen eraan in 2021

Het einde van 2020 nadert. Dat betekent ook dat je nog maar een aantal dagen de tijd hebt om te profiteren van 8% bijtelling. Vanaf 1 januari 2021 wijzigt de bijtelling van 8% naar 12%. Het is daarom zeker de moeite waard om dit jaar nog de overstap te maken naar een elektrische auto. Voor degenen die dit jaar nog iets te vroeg vinden, blikken we graag alvast vooruit. Welke elektrische auto’s komen eraan in 2021? In dit artikel zetten we de modellen voor je op een rijtje.

Elektrische auto's 2021

Overzicht auto's

De elektrische auto’s waar wij het meest van verwachten zijn toch wel de Skoda ENYAQ iV en Volkswagen ID.4. Beide modellen zijn relatief voordelig en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De auto’s bieden voldoende ruimte, hebben een uitstekende actieradius en ook de laadmogelijkheden zijn uitstekend. In het tabel hieronder vind je een beknopt overzicht van de elektrische auto’s die er in 2021 aan komen.

Elektrische auto direct rijden

Kun je niet langer wachten en wil je toch graag dit jaar de overstap maken naar een elektrische auto? Bekijk onze actuele voorraad elektrische auto’s op onze website!

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl