Beoordeeld met 9,3
085 4871441

6 redenen om Fully Charged Live in Amsterdam te bezoeken

Fully Charged LIVE komt van 20 t/m 22 mei 2022 naar Amsterdam en daar zijn wij als hoofdsponsor uiteraard bij! Fully Charged is met meer dan 3 miljoen kijkers wereldwijd het grootste YouTube-kanaal op het gebied van schone energie en EV’s. Tijdens Fully Charged LIVE word je ondergedompeld in de wereld van elektrische mobiliteit. Van elektrische auto’s, fietsen tot aan elektrische boten. Fully Charged LIVE is bij uitstek het perfecte evenement om kennis te maken met de toekomst van mobiliteit. In dit artikel geven wij daarom zes redenen om Fully Charged LIVE in RAI Amsterdam te bezoeken. 

1. Maak een proefrit in de nieuwste ev’s

Tijdens het internationale evenement kun je kennismaken met meer dan 100 elektrische auto’s, in alle soorten en maten. Denk hierbij aan goedkope & dure, compacte & ruime en natuurlijk alle populaire elektrische auto’s. Wat redelijk uniek is, is dat je tijdens dit evenement kunt proefrijden. Heb je nog helemaal geen ervaring met elektrisch rijden? Dan is Fully Charged LIVE hét moment om te ontdekken of elektrisch rijden iets voor jou is. Wij kunnen alvast uit ervaring vertellen dat elektrisch rijden erg leuk is! Bovendien staan EV’s erom bekend dat ze heerlijk vlot zijn. Maak dus ook vooral een kleine sprint om dit zelf te ervaren. Daarnaast zijn elektrische auto’s heel stil, ook dit zul je tijdens de proefrit zelf ervaren. Des te meer reden om Fully Charged LIVE in Amsterdam te bezoeken.

2. Maak kennis met onze ev-experts

Als hoofdsponsor willen wij als grootste EV-expert van Nederland duizenden bezoekers inspireren en verder helpen met de zoektocht naar de juiste elektrische leaseauto. Zo helpen wij bedrijven om te schakelen naar een duurzamer wagenpark. Samen maken we elektrisch rijden de standaard voor ondernemend Nederland. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar kennis en ervaring op dit gebied. Je kunt onze EV-experts dus echt alle EV vragen stellen en deze zullen ze dus met alle liefde graag voor je beantwoorden. Ons team van EX-experts rijdt zelf ook allemaal elektrisch, waardoor ze over de verschillende EV’s hun (rij)ervaringen met je kunnen delen.

3. Stel al je vragen over elektrische auto’s tijdens Fully Charged Live

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er behoorlijk wat op je afkomt als je de overstap naar een elektrische auto overweegt. Ineens krijg je te maken zaken met zoals bijvoorbeeld de actieradius, accupakket, opladen, laadpassen etc. Een vraag die wij vaak horen is: ‘Hoe ver kan deze EV rijden?’ Het antwoord dat wij dan geven is; je moet de vraag eens omdraaien, want hoeveel kilometer rijd jij gemiddeld op een dag? Dat is veel relevanter. Want op basis van je rijgedrag en wensen kunnen wij adviseren welke modellen mogelijk interessant voor jou kunnen zijn. Tijdens het evenement kun je daarnaast meer te weten komen over warmtepompen, batterijen, windenergie, zonnepanelen en andere duurzame ontwikkelingen omtrent elektrische mobiliteit.

4. Laat je inspireren door meer dan 40 liveshows met de Fully Charged presentatoren en panel experts

Fully Charged LIVE Europe kenmerkt zich door maar liefst 40 liveshows met de 6 presentatoren van Fully Charged én panel experts, waaronder onze EV-experts. Verschillende onderwerpen passeren de revue zoals:

  • Hoever is Tesla in de ontwikkeling?

  • Wat kan de wereld leren van de Nederlandse fietscultuur?

  • Is dit hét moment om over te stappen naar zakelijke elektrische leaseauto’s?

  • Je eerste elektrische auto kiezen.

  • Tweedehands elektrische auto’s.

  • …..en nog veel meer!

Kortom; genoeg interessante liveshows voor ieder wat wils die je absoluut niet mag missen. Via de website van Fully Charged LIVE kun je het hele programma bekijken.

5. Bekijk meer dan 100 EV’s in het echt

Uit ervaring weten we dat een (elektrische) auto’s er op een afbeelding heel anders uit kunnen zien dan in het echt. Bovendien wil je de EV graag in het echt ervaren en voelen en de ruimte van binnen- en buiten bekijken. Tijdens Fully Charged LIVE heb je de mogelijkheid om meer dan 100 modellen in het echt te bestuderen. Ben je nieuwsgierig of de huidige EV’s aansluiten op jouw wensen? Grijp je kans tijdens Fully Charged LIVE in RAI Amsterdam.

6. Leaseadvies door onze ev-experts

Wil je graag het wagenpark verduurzamen of wil je zelf graag overstappen op een EV? Als grootste EV-expert van Nederland willen wij de transitie naar duurzame mobiliteit aanjagen en voorzien wij onze klanten dagelijks van advies over de juiste elektrische leaseauto. Zo helpen wij bedrijven om te schakelen naar een duurzamer wagenpark. Met meer dan 10 jaar lease- en EV-ervaring kunnen wij jou als geen ander goed adviseren over de mogelijkheden! Onze EV-experts zullen het hele weekend op onze stand in hal 7 aanwezig zijn en maken graag kennis met jou.

Bezoek onze EV-experts tijdens Fully Charged Live in Amsterdam

Dit is de eerste keer dat Fully Charged LIVE naar Amsterdam komt. Zoals hierboven beschreven zijn er genoeg redenen om dit internationale evenement niet te missen. Speciaal voor jou hebben we een kortingscode geregeld waardoor je tickets met 10% korting kunt bestellen voor Fully Charged LIVE. Om alvast in de sfeer te komen kun je onze podcast met Fully Charged luisteren.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl