Beoordeeld met 9,3
085 4871441

5 redenen om de Opel Mokka Electric zakelijk te leasen

De Opel Mokka Electric is zo op het eerste gezicht een leuke, stoere elektrische auto die veel overeenkomsten heeft met de benzinevariant. Maar niet alleen het uiterlijk is belangrijk, ook het innerlijk speelt een rol. Want hoeveel kilometer kan de Mokka Electric in de praktijk rijden? Kortom: Wat zijn de USP's van deze auto? En is dit een auto die je als leaseauto graag zou willen rijden? Lees gauw verder, want we beantwoorden al deze vragen in dit artikel. 

1. Direct beschikbaar

Opel Mokka-e

De Opel Mokka Electric is uit voorraad leverbaar. Je kunt 'm dus vrijwel direct rijden en hebt niet te maken met levertijden. Dat klinkt goed he? Naast de directe beschikbaarheid hoef je verder ook geen keuzes te maken in opties etc. Dat hebben wij al voor je gedaan, zodat jij je kan focussen op andere zaken. Wil je graag voorbereid in je elektrische auto stappen? Dan raad ik je aan onze blog eens door te lezen waarin wij allerlei tips geven die een beginnend elektrische rijder goed kan gebruiken.

2. Look en feel van de benzinevariant

Houd je van benzineauto's, maar wil je toch wel graag overstappen op een elektrische auto? De Opel Mokka Electric heeft de look en feel van een benzineauto. Zo kun je maximaal genieten van al het comfort dat een elektrische auto biedt, maar wel met de looks van een stoere benzineauto. 

3. Snelladen met 100 KW DC

De Mokka Electric kun je thuis opladen, via openbare laadpalen en laadstations. Als je met deze elektrische auto gaat snelladen, dan kun je binnen 30 minuten je weg weer vervolgen. De Opel Mokka Electric heeft namelijk een snellaadvermogen van 100 kW DC.

4. Leasetarief vanaf 543 euro per maand

Met een fiscale waarde van 39.796 euro kun je de Opel Mokka Electric al rijden vanaf 543 euro per maand. Als zakelijke rijder is de bijtelling natuurlijk ook interessant. Benieuwd wat je aan bijtelling gaat betalen voor deze auto? Check dit artikel waarin je dit heel gemakkelijk en snel kunt berekenen.

5. Praktische actieradius van 290 kilometer

De Opel Mokka Electric kan op een volle acculading volgens de WLTP-testmethode in totaal 338 kilometer rijden. In de praktijk valt het rijbereik altijd iets lager uit vanwege weersomstandigheden en het rijgedrag van de bestuurder. In de praktijk is een rijbereik van 290 kilometer (gecombineerd in de zomer) veel realistischer. 

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl