Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Tweakers en Mobility Service vertellen over de techniek van elektrische auto’s

In samenwerking met Tweakers hebben we een artikel geschreven over de techniek van elektrische auto’s. We kijken naar de elektromotor, de software en het autonoom rijden. Elektrische auto’s staan immers bekend om haar innovatieve techniek. Een elektrische auto wordt niet voor niets vaak vergeleken met een smartphone. Als je de techniek van een elektrische auto van een aantal jaren geleden vergelijkt met de huidige techniek, dan is er behoorlijk wat veranderd. 

Ben je benieuwd hoe de techniek, software en het autonoom rijden zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld? Onze collega Alexander vertelt er alles over in het artikel op Tweakers! Ook kijkt onze EV-expert naar de huidige en toekomstige trends op het gebied van elektrische auto’s. Denk hierbij elektrische deelauto’s, deelscooters en autonoom rijden. Hoe ziet de toekomst van het autorijden en de auto’s op fossiele brandstoffen eruit?

Artikelenreeks met Tweakers

Inmiddels hebben we verschillende artikelen geschreven in samenwerking met Tweakers. Hieronder alle linkjes naar de artikelen. Juist voor de zakelijke rijder die een elektrische auto overweegt, kunnen de artikelen zeer handig en informatief zijn. We vergelijken bijvoorbeeld in het tweede artikel de kosten van een elektrische auto met een brandstofauto.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl