Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Tesla verlaagt prijs van CCS upgrade bij V3 Tesla Superchargers in Europa

Tesla verlaagt de prijs van de CCS upgrade voor de Tesla Model S en Tesla Model X bij de V3 Tesla Superchargers in Europa. Deze beslissing is genomen naar aanleiding van de onderhandelingen met de Europese Tesla clubs. 

CCS upgrade voor opladen bij de V3 Tesla Superchargers goedkoper

Tesla opladen

De Tesla Model S en Tesla Model X rijders kunnen nu 200 euro besparen vanwege de prijsverlaging die Tesla in Europa heeft doorgevoerd voor de CCS upgrade. De kosten van de CCS Combo 2 retrofit + adapter is verlaagd van 500 euro naar 299 euro. De nieuwe prijs is tevens gelijk doorgevoerd op de website. De Europese Tesla Clubs gingen in onderhandeling met Tesla omdat het op den duur onvermijdelijk is om via de CCS laders op te laden bij de V3 Tesla Superchargers. De V3 Tesla Superchargers hebben namelijk alleen maar CCS laders. Het is voor de Tesla Model S en Tesla Model X rijder op een gegeven moment dus noodzakelijk om de upgrade door te voeren. Het maximale snellaadvermogen is 142 kW met de CCS upgrade.

De Tesla Model 3 kan standaard al via een CCS lader opladen bij de V3 Tesla Superchargers. De nieuwe V3 Superchargers hebben een maximaal snellaadvermogen van 250 kW. Alle Tesla Model S’ en Tesla Model X’s die na 1 mei 2019 zijn geproduceerd hebben de mogelijkheid om op te laden bij de CCS Combo 2- oplaadstations met behulp van een Combo 2-adapter.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl