Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Tesla Model Y verkrijgbaar vanaf 49.990 euro

Psst.. Is het jullie al opgevallen dat Tesla onlangs een nieuwe versie van de Tesla Model Y heeft toegevoegd? De Tesla Model Y is nu al beschikbaar vanaf 49.990 euro! Dat is zelfs voordeliger dan de Tesla Model 3! Van dit soort nieuws worden wij Nederlanders blij. ;)  Maar wat kunnen we verder verwachten van het nieuwste model van Tesla? Lees gauw verder, dan praten we je bij in dit artikel.

Tesla Model Y verkrijgbaar onder de 50.000 euro

Ja je leest het goed, wij moesten het eerst ook twee keer lezen. Maar Tesla heeft besloten om een uitvoering van de Model Y uit te brengen die onder de 50.000 euro blijft. En het goede nieuws; het model is dit jaar nog leverbaar door Mobility Service. Kijk dat is goed nieuws, want dat betekent dat zakelijke rijders nog kunnen profiteren van de lage 16% bijtelling tot 35.000 euro. De bijtellingscap gaat namelijk naar beneden. In deze blog lees je er alles over de gewijzigde bijtellingsregels voor EV's in 2023. Wil je de Tesla Model Y graag zakelijk leasen? Dat kan al vanaf 641 euro per maand!

Specificaties Tesla Model Y

Positief nieuws dus wat betreft de voordelige prijs van de Tesla Model Y. Maar heeft dit invloed op de specificaties van het model? De Model Y is uitgerust met achterwielaandrijving, heeft een topsnelheid van 217 kilometer per uur en gaat van 0 naar 100 in slechts 6,9 seconden. Daarnaast heeft de Model Y een actieradius van 430 kilometer (WLTP). In vergelijking met de Long Rong en Performance heeft de Model Y dus iets minder rijbereik. Maar alsnog is 430 kilometer een prima rijbereik voor de gemiddelde Nederlandse automobilist. Hieronder hebben we de verschillen per model uiteengezet, zodat je ze zelf met elkaar kunt vergelijken.

Tabel specificaties Tesla Model Y

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl