Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Tesla Model S en X Plaid binnenkort verkrijgbaar

Het duurde even, maar het was het wachten waard: De Tesla Model S Plaid en X Plaid kun je éindelijk weer bestellen. Beide auto’s hebben wel een kleine metamorfose ondergaan. De eerste leveringen van de auto’s staan gepland voor december 2022. Wil je zelf graag een Tesla zakelijk leasen? Stel jouw ideale Tesla dan nu snel samen in onze configurator.

Veranderingen ten opzichte van de eerdere Model S en Model X

Interieur Tesla Model S en Model X

De Model S Plaid en de X Plaid hebben wel een make-over ondergaan. Zo is het kenmerkende verticale scherm vervangen door een horizontale versie. Hierdoor heb je alle informatie bij je, terwijl je je ogen dicht bij de weg kunt houden. Ook het nieuwe vlinderstuur is een flinke verandering. Dit zal voor de meeste mensen een beetje wennen zijn, maar het geeft de Tesla’s wel een stoere look. Het vlinderstuur zit standaard bij alle Model S Plaid en X Plaid auto’s.

Specificaties

Specificaties Tesla Model S Plaid en Model X Plaid

De nieuwe Model S Plaid en X Plaid hebben ook qua specificaties een verandering doorgemaakt. Zo heb je onder andere meer range en zijn de modellen nét iets sneller. Hieronder vind je een tabel met specificaties, zodat je goed kunt vergelijken.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl