Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Tesla Model 3 uitgekozen tot EV van het jaar

De Tesla Model 3 is uitgeroepen tot dé elektrische auto van het jaar. Opvallend is dat de Hyundai IONIQ op de tweede plek terecht is gekomen en niet de populaire Hyundai Kona Electric. De derde plek gaat naar de Renault Zoe. Ieder jaar wordt er door de jury (bestaande uit Vereniging Zakelijke Rijders, Autoweek en Eneco) een award uitgereikt voor de elektrische auto van het jaar.

Award meest populaire elektrische auto 2020

Dit is het tweede jaar dat Vereniging Zakelijke Rijders een award uitreikt voor de elektrische auto van het jaar. Niet zo heel gek, als je kijkt naar de toename van elektrische auto’s in Nederland. De elektrische auto is met name populair onder de zakelijke rijder vanwege de lage bijtelling. Voor de zakelijke rijder geldt een bijtelling van slechts 8% voor een volledig elektrische auto. In 2019 reed 6% van de zakelijke rijders een elektrische auto. Echter geeft 31% van de zakelijke rijders aan dat de volgende auto een elektrische leaseauto wordt.

Meest populaire elektrische auto’s van 2020

De Tesla Model 3 is verkozen tot de meest populaire elektrische auto van het jaar. En dat komt niet geheel als een verrassing. Sterker nog, er is echt een ware run ontstaan op de Tesla Model 3.

De beoordelingscriteria voor de elektrische auto van het jaar zijn op basis van actieradius, laadsnelheid, beschikbaarheid, verkoopaantallen, trekgewicht, prijs, gebruiksgemak en rijeigenschappen. De Tesla Model 3 scoorde verreweg het hoogst op actieradius, laadsnelheid en rijeigenschappen. In totaal waren er 23 elektrische auto’s in de race.

Tesla Model 3 leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Tesla Model 3? Er zijn nog enkele leasemaatschappijen die de Tesla Model 3 uit voorraad leverbaar hebben met slechts 4% bijtelling.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl