Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Tesla Model 3 nu nog goedkoper

De Tesla Model 3 is nog nooit zo voordelig geweest. Tesla heeft de prijzen van de Tesla Model 3 met nog eens 3.000 euro verlaagd. De Model 3 was voorheen verkrijgbaar al scherp geprijsd vanaf 44.990, maar je kunt 'm nu al bestellen vanaf slechts 41.990 euro. Zakelijk lease je de Tesla Model 3 momenteel daardoor al vanaf 599 euro per maand! En de bijtelling dan? De Tesla Model 3 heeft een netto bijtelling van 228 euro per maand (schijf 1).

Tesla Model 3 nu 3.000 euro goedkoper

Tesla is de laatste tijd flink aan het stunten met de prijzen van de Tesla-modellen. Op dit moment rijd je al een Tesla vanaf 41.990 euro. Voor deze prijs krijg je een Tesla Model 3 met achterwielaandrijving. Op deze manier wordt een Tesla rijden echt voor een veel groter publiek toegankelijk gemaakt. 

Hieronder een aantal redenen wat de Tesla Model 3 zo bijzonder maakt: 

  • Actieradius van 491 kilometer (WLTP)

  • Topsnelheid van 225 kilometer per uur

  • 0 tot 100 km/u in 6,1 seconden

  • Standaard Autopilot

  • Gemakkelijk opladen met Tesla Superchargers

  • Draadloze updates

  • Sentry Mode (een soort van alarmsysteem)

  • Veel laadruimte van in totaal 649 liter

  • Mobiele Tesla-app

Tesla Model 3 zakelijk leasen vanaf 599 euro per maand

En als laatste, en waarschijnlijk belangrijkste reden is natuurlijk de huidige vanafprijs van de Tesla Model 3. Als zakelijke rijder kun je de Tesla Model 3 al rijden vanaf 599 euro per maand en betaal je slechts 228 euro per maand aan bijtelling. Voor een Tesla notabene! Dus waar wacht je nog op? Profiteer van dit scherpe aanbod nu het nog kan, want je weet nooit bij Tesla wanneer het weer wordt aangepast. 

Nog meer Model 3 nieuws

Tesla heeft nog meer wijzigingen voor de Model 3 bekend gemaakt. Vanaf vandaag is er, alleen voor de zakelijke klant (leasemaatschappijen, fleetowners), de mogelijkheid om de Tesla Model 3 Long Range RWD te bestellen voor een super scherpe vanafprijs van 45.990 euro.

Tesla haalt hiermee dan ook de meest efficiƫnte versie van de Model 3 naar Nederland. Motorisch is het feitelijk de standaard RWD, maar dan met het grote accupakket van de Long Range AWD. Deze combinatie zorgt dat de Long Range RWD een WLTP actieradius van maar liefst 634 kilometer heeft. Heel indrukwekkend voor een auto in deze prijsklasse!

Voor de zakelijke rijder in Nederland is dit natuurlijk fantastisch nieuws. Tesla maakt hiermee elektrisch rijden echt voor een zeer breed zakelijk publiek bereikbaar. Heb jij interesse in het leasen van deze Tesla Model 3 Long Range RWD? Hij is al zakelijk te leasen vanaf 649 euro per maand. De netto bijtelling bedraagt in dat geval 255,98 euro.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl