Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Renault Twingo Electric eind 2020 beschikbaar

De 100% elektrische Renault Twingo is vanaf oktober 2020 beschikbaar. Dit heeft Renault onlangs bevestigd. Voor de early birds onder ons, degenen die de auto nu alvast reserveren, kunnen 1.000 euro besparen. De elektrische auto in het A-segment krijgt een actieradius van 190 kilometer (gecombineerd, WLTP) en is binnen 30 minuten weer voor 80% opgeladen. 

Eerste elektrische auto in het a-segment voor Renault

De Renault Twingo Electric is de eerste elektrische auto voor het automerk in het A-segment. Inmiddels zijn er al twee elektrische auto’s, de Skoda Citigo e iV en Seat Mii Electric, in dit segment op de markt uitgebracht. De Renault Twingo Electric voegt zich aan dit rijtje toe.

De elektrische Twingo verschilt qua design niet veel van de benzinevariant. Met uiteraard de welbekende uitzonderingen zoals de laadaansluiting, dichte grille en striping op de zijkant. Eerder deelden we al alle informatie die destijds bekend was over de elektrische Renault Twingo. Je kunt de Renault Twingo Electric overigens geheel naar eigen smaak samenstellen. Er zijn tal van personaliseringsmogelijkheden aan de binnen- en buitenkant.

De Renault Twingo Electric is voorzien van een 7-inch touchscreen, wordt geleverd met een bijbehorende Renault App (oplaadniveau op afstand, vooraf temperatuur instellen en EV Route Planner) en je kunt je smartphone verbinden met Apple CarPlay of Android Auto TM.

Prijs Renault Twingo Electric

Inmiddels heeft Renault de prijs van de elektrische Renault Twingo bekendgemaakt. De Renault Twingo Electric heeft een vanafprijs van 20.590 euro en is verkrijgbaar in vier uitvoeringen: Life (20.590 euro), Collection (22.090 euro), Intens (23.490 euro) en Vibes (24.790 euro).

Subsidie elektrische auto voor de particulier

Voor degenen die de elektrische auto als particulier willen aanschaffen, kunnen in aanmerking komen voor de subsidie die de overheid beschikbaar heeft gesteld voor nieuwe of gebruikte elektrische auto’s. Voor een nieuwe elektrische auto is de subsidie vastgesteld op 4.000 euro.

Bovendien kun je niet alleen als particulier behoorlijk besparen op een elektrische auto, ook voor de zakelijke rijder valt er een behoorlijke winst te behalen. In samenwerking met Tweakers hebben we een vergelijking gemaakt tussen een Kia e-Niro en Kia Niro. 

Renault probeert daarnaast de verkoop van de elektrische auto extra te stimuleren door de early birds een korting van 1.000 euro aan te bieden als je nu alvast een exemplaar reserveert.

Renault Twingo leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Renault Twingo? De Renault Twingo wordt vanaf oktober 2020 uitgeleverd. De elektrische Renault is al te leasen vanaf 343 euro per maand. Indien je de Renault Twingo gaat leasen, dan moet je rekening houden met een nettobijtelling van ongeveer 55 euro per maand (belastingschaal 37,35%).

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl