Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Prijzen Citroën ë-C4 bekendgemaakt

Afgelopen juni heeft Citroën het doek getrokken van de nieuwe generatie Citroën C4. Bij de release van de hatchback van Citroën had het merk meteen verklapt dat er ook een volledig elektrische versie beschikbaar zou komen van de auto. Aan deze elektrische Citroën ë-C4 hangt sinds gisteren een prijskaartje!

Online is de auto helaas nog niet samen te stellen. De elektrische Citroën ë-C4 is wel per direct te bestellen bij de dealer. Citroën geeft aan de auto vanaf begin 2021 te kunnen gaan leveren!

Uitrustingsniveau’s Citroën E-C4

De volledig elektrische versie van de Citroën ë-C4 is beschikbaar in drie uitrustingsniveau’s. Respectievelijk de ‘Feel’, ‘Feel Edition’ en de meest uitgebreide versie ‘Shine’. De instapuitvoering ‘Feel’ heeft een vanafprijs van 38.190eu en is al rijk uitgerust met onder andere full-LED koplampen, een 10 inch infotainment scherm, parkeersensoren en automatische klimaatregeling.

Actieradius Citroën E-C4

Het accupakket waarmee de volledig elektrische Citroën ë-C4 is uitgerust heeft een capaciteit van 50 kWh. Hiermee is het mogelijk om 350 kilometer te rijden volgens de WLTP-testmethode. Dit zal in de praktijk neerkomen op een realistische actieradius van ongeveer 300 kilometer.

Opladen Citroën E-C4

Citroën E-C4

De boordlader van de Citroën ë-C4 is geschikt voor 3-fase laden. Hiermee kan de auto dan met 11 kW snel opgeladen worden. Dit zorgt ervoor dat bij openbare laadpalen of een laadpaal aan huis, de auto opgeladen zal zijn in 5,5 uur. Ook is het met de auto mogelijk om te snelladen. Bij een snellader is het mogelijk om tot een snelheid van 100kW DC te laden. Hiermee is de auto binnen 30 minuten weer van 0 – 80% opgeladen.

Heb je interesse in het leasen van de elektrische Citroën ë-C4? De elektrische Citroën is reeds te bestellen en beschikbaar vanaf januari 2021.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl