Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Peugeot komt met geüpdate versie van MyPeugeot-app

De MyPeugeot-app is al enige tijd beschikbaar, maar de app heeft onlangs een nieuwe look gekregen en de onderhoudspagina is geüpdate. Alle Peugeot rijders kunnen gebruikmaken van de MyPeugeot-app. Dit geldt dus ook voor de volledig elektrische auto’s. Via de app kan je allerlei praktische zaken regelen zoals het inplannen van een onderhoudsbeurt of de resterende laadtijd volgen. Met deze vernieuwde app zet Peugeot weer een mooie stap richting volledige digitalisering. 

Automerken zijn volop bezig met digitalisering. Dit geldt ook voor Peugeot. De voertuigen van Peugeot worden op basis van digitale technologie verder doorontwikkeld. De app moet de schakel zijn tussen de bestuurder, het merk en de dealer. De MyPeugeot-app is beschikbaar op iOS en Android. Wat is de toevoegde waarde van deze app? Je kunt via de app allerlei informatie uitlezen. Zoals bijvoorbeeld de rijstatistieken, onderhoudshistorie en autogegevens. Je krijgt via de app tevens handige informatie over het brandstof- of elektriciteitsverbruik, kosten per gebruik, totale reistijden en de voertuiglocatie is te vinden. Is de auto toe aan een onderhoudsbeurt? Via de app kan je een onderhoudsbeurt inplannen. Ook in het geval van pech helpt de app je verder en kan je direct contact opnemen met de dienst Peugeot Assistance.

Handige functies voor de elektrische rijder

Daarnaast biedt het automerk voor de elektrische rijder extra functionaliteiten. Via de app kan je via de remote e-Commands-dienst het opladen vanaf je smartphone beheren. Dat betekent dus dat je een laadsessie kan starten of inplannen. Ook kan je op ieder moment van de dag de laadsnelheid en resterende laadtijd via de app volgen. De elektrische rijder krijgt een melding zodra de batterij volledig is opgeladen of als een laadsessie is onderbroken. Ideaal, want dan hoef je tussendoor niet in de gaten te houden of de elektrische auto wel aan het opladen is. Bovendien kan je vooraf de temperatuur instellen. De preconditioning functie is ideaal in de zomer- en winterperiode. In de winterperiode scheelt het weer krabben 😉

Nog een handige feature van de MyPeugeot-app is de informatievoorziening. Als er bijvoorbeeld een lampje gaat branden op het dashboard dan kan je via de app meer informatie krijgen over de melding. Via de app word je tevens op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en kun je vooraf een reis inplannen. De reis wordt automatisch weergegeven op het navigatiesysteem.

Berijdersapp voor de leaserijder

Rijd je in een leaseauto van Mobility Service? Dan is het zeker de moeite waard om de berijdersapp te downloaden. De berijdersapp is via de App Store of Google Play Store te downloaden. De berijdersapp is een mooie aanvulling op de app van Peugeot. Via de app heb je allerlei handige (auto)gegevens tot je beschikking. Denk hierbij aan de componenten van het leasecontract. Ook kun je bezwaar indienen als je een bekeuring hebt ontvangen, online de schade melden en heb je de groene kaart altijd digitaal op zak.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl