Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Nissan introduceert Nissan Charge

Op het gebied van elektrisch rijden is Nissan allang een gevestigde naam. Met auto’s als de Nissan Leaf, de e-NV200 en de aanstaande Nissan Ariya heeft Nissan een divers aanbod aan elektrische auto’s beschikbaar. Om de bestuurders van deze elektrische auto’s nog meer te helpen introduceert Nissan nu Nissan Charge. Een dienst (app) waarmee Nissan een zeer groot netwerk publieke oplaadpunten toegankelijk maakt.

Nissan Charge, wat is het?

Om een vollediger pakket te bieden aan de bestuurders van een elektrische Nissan levert het merk een omvangrijk pakket. Dit pakket biedt toegang tot oplaadpunten door heel Europa die vallen onder het netwerk van Plugsurfing. Gebruik maken van deze oplaadpunten kan door middel van de bijgeleverde laadkey. Hiermee kan je een laadsessie starten.  Om het overzichtelijk te maken voor de gebruiker heeft Nissan een Nissan Charge app ontwikkeld. Deze app biedt toegang tot een kaart, prijzen, facturen en een navigatiefunctie om naar een oplaadpunt te kunnen navigeren.

Groot laadnetwerk en breed beschikbaar

Om een goed dekkend netwerk beschikbaar te stellen heeft Nissan de krachten gebundeld met Plugsurfing. Het netwerk van Plugsurfing omvat op dit moment ongeveer 200.000. Hiervan zijn er 85.000 laadpalen beschikbaar in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast zal er in totaal dekking zijn in meer dan 38 landen. Toegankelijk van de Nissan Charge app is al gerealiseerd. De Nissan Charge app is voor iOS en Android al beschikbaar in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Finland, Zweden, Denemarken en Zweden.

Wil jij rijden in een elektrische Nissan en gebruik gaan maken van Nissan Charge? Wij hebben nog verschillende Nissan Leaf exemplaren met 4% bijtelling beschikbaar, profiteer nu! Deze voorraad auto’s zijn beschikbaar voor zowel longlease als shortlease.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl