Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Mobility Service en Tweakers (grootste technologiewebsite van Nederland) gaan kennis van elektrische auto’s delen met 5,5 miljoen bezoekers

Wij gaan de krachten bundelen met de grootste technologiewebsite van Nederland, Tweakers. Met de komst van elektrische auto’s is technologie en mobiliteit niet meer los van elkaar te zien. Daarom willen wij samen met Tweakers de kennis, ervaring en de technologie van elektrische auto’s delen met de ruim 5,5 miljoen bezoekers.

De elektrische auto is populair. Beide partijen willen de elektrische auto stevig aan de tand voelen. De afgelopen jaren hebben wij behoorlijk veel ervaring opgedaan met elektrische auto’s, en wil deze kennis graag delen met de community van Tweakers. Gezamenlijk zullen we elektrische auto’s testen en de technologie van elektrische auto’s doorgronden. Als kers op de taart organiseren we gezamenlijk in 2021 een EV evenement.

Het ev evenement van het jaar!

Naast de verschillende online campagnes, waaronder een artikelenreeks, wordt er een groots EV evenement georganiseerd op de ‘EV-hub’ van Mobility Service in Den Haag. Tijdens het EV evenement zullen bekende sprekers en gerenommeerde partijen aanwezig zijn die een belangrijke rol in de EV wereld spelen. De gasten worden die dag ondergedompeld in de (technologische) wereld van elektrische auto’s. Samen met Tweakers gaan we met de genodigden de elektrische auto’s bekijken, vergelijken en uitgebreid testen.

“De Tweakers redactie besteed de afgelopen jaren meer en meer aandacht aan cartech onderwerpen, met name de technologie onder de motorkap. Denk bijvoorbeeld aan hybride- en elektrische verbrandingsmotoren en autonoom rijden. We zien deze onderwerpen ook groeien binnen ons 900.000 leden tellende community. In het forum vind je vele berichten over automerken, elektrisch rijden, cartech e.d. Logische gevolg is dan ook dat we voor automotive partijen zoals Mobility Service steeds relevanter worden’ vertelt Bart Zoetmulder, Commercieel Directeur DPG Technology. ‘Het is mooi om te zien dat we elkaar op een inhoudelijk interessante manier weten te vinden en dat we onze Tweakers community uitdagen om met Mobility Service de auto te testen op prestaties en technologie.”

Commercieel directeur Hilda Boerma: “In 2009 begon Mobility Service al met het importeren van de eerste elektrische auto in Nederland. Inmiddels zijn wij met de website van Mobility Service uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Nederland op het gebied van het leasen van elektrische auto’s. Afgelopen jaar was meer dan 50% van onze nieuwe inzet volledig elektrisch. Wij merkten dat de community van Tweakers geïnteresseerd is in ontwikkelingen rondom elektrische auto’s. Als expert in elektrisch rijden willen wij onze opgedane kennis graag met de community van Tweakers delen.Het is daarom een logische stap om samen met Tweakers de elektrische auto op de proef stellen.”

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl