Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Mobility Service Electric viert driejarig jubileum

Mobility Service Electric viert vandaag haar derde verjaardag. Dankzij haar kennis en ervaring op het gebied van elektrische auto’s, is de leasemaatschappij uitgegroeid tot de grootste EV-expert van Nederland. Inmiddels rijdt 25% van de vloot van Mobility Service volledig elektrisch en worden zij gemiddeld met een 9,0 beoordeeld op klanttevredenheid. Een mijlpaal om trots op te zijn en te vieren!

Elektrische auto’s zitten in het DNA van Mobility Service. Al tientallen jaren is Mobility Service toegewijd aan elektrische auto’s. In 2009 werd de directeur van de leasemaatschappij de eerste trotse eigenaar van de Tesla Roadster in Frankrijk. Datzelfde jaar besloot Mobility Service de eerste importeur van elektrische auto’s in de Benelux te worden. In 2017 is de leasemaatschappij gestart met het label Mobility Service Electric. Op de website mobilityservice.nl kun je alle beschikbare elektrische auto’s bekijken, vergelijken, samenstellen en bestellen. 

De opkomst van elektrische auto’s heeft ervoor gezorgd dat steeds meer zakelijke rijders kiezen voor een elektrische auto. Mobility Service heeft ingespeeld op deze behoefte. Met als gevolg dat Mobility Service Electric de afgelopen drie jaar meer dan 1.000 MSE klanten mocht verwelkomen. 

Dankzij de jarenlange (praktijk)ervaring en kennis op het gebied van elektrische auto’s, kunnen de EV-experts van Mobility Service Electric de klanten van het juiste advies voorzien. De focus van de leasemaatschappij ligt volledig op de klanttevredenheid. Dagelijks doen zij er alles aan om klanten te voorzien van praktische informatie over de huidige modellen, actieradius, oplaadtijd, levertijden en leasetarieven. Inmiddels beveelt 95% van de klanten hen aan. 

Even wat feiten op een rij. Nu drie jaar later.. 

 • Is ruim 25% van de vloot volledig elektrisch;

 • Hebben zij zo’n ruim 1.500 MSE klanten mogen verwelkomen;

 • Rijden alle medewerkers van Mobility Service in een elektrische auto (practice what you preach);

 • Worden deze elektrische auto’s door middel van zonnepanelen opgeladen;

 • Wordt onze vestiging in Den Haag omgetoverd tot EV-hub;

 • Heeft de website in het afgelopen jaar ruim 1,5 miljoen unieke websitebezoekers gehad; 

 • Is Mobility Service bekend van BNR Nieuwsradio, Autoblog.nl, Tweakers, EV-database en van het FD;

 • Is Mobility Service gestart met het aanbieden van elektrische bedrijfswagens;

 • Is Mobility Service onlangs een samenwerking gestart met felyx op het gebied van elektrische deelscooters en met MyWheels op het gebied van elektrische deelauto’s;

 • Heeft Mobility Service een langdurige samenwerking met Eneco E-Mobility voor het aanbieden van laadpalen; 

 • Brengt Mobility Service jaarlijks de mobiliteitsbehoeften van de zakelijke (elektrische) leaserijder in kaart en publiceert hierover in diverse media.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl