Beoordeeld met 9,3
085 4871441

MG ZS EV nu te bestellen met 4% bijtelling

Dit jaar wordt de MG ZS EV, een volledig elektrische SUV, op de Nederlandse markt uitgebracht. De volledig elektrische MG ZS EV heeft een 44,5 kWh accupakket en een actieradius van 263 kilometer (WLTP). Qua timing brengt het van oorsprong Britse merk de elektrische SUV precies uit op het juiste moment. Met de MG ZS EV kun je namelijk dit jaar nog profiteren van de 4% bijtelling!

Prijs MG ZS EV

De MG ZS EV is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Comfort en Luxury. De Comfort uitvoering heeft een vanafprijs van 30.995 euro en de Luxury is verkrijgbaar vanaf 32.985 euro. Voor de zakelijke rijder is te MG ZS EV al te leasen vanaf 428 euro per maand.

Ruimte MG ZS EV

De SUV’s doen het goed op dit moment. De Hyundai Kona Electric en de Kia e-Niro zijn beiden een van de meest populaire elektrische SUV’s van dit moment. De volledig elektrische MG ZS EV is ruim en biedt plek voor vijf personen. Als we de auto vergelijken met de andere twee populaire elektrische SUV’s, dan is de MG ZS EV qua ruimte vergelijkbaar met de Kia e-Niro. De Hyundai Kona Electric is net iets kleiner.

De elektrische MG ZS EV is standaard voorzien van 17-inch velgen, 8-inch touchscreen en je kunt je smartphone koppelen met Apple CarPlay of Android Auto. Bovendien is de auto voorzien van allerlei veiligheidssystemen.

Actieradius MG ZS EV

De MG ZS EV heeft een 44,5 kWh accupakket. Dit betekent dat de MG ZS EV een actieradius heeft van 263 kilometer volgens de WLTP-testnorm. In de praktijk zal dit waarschijnlijk neerkomen op zo’n 230 kilometer.

Opladen MG ZS EV

De volledig elektrische MG ZS EV is thuis op te laden, via openbare oplaadpunten en het snellaadstation. Bij een openbare laadpaal met een laadvermogen van 7,4 kW is de elektrische auto binnen 6,5 uur weer volledig opgeladen. Bij een snellaadstation met een laadvermogen van 50 kW is de auto binnen 40 minuten weer voor 80% opgeladen.

MG ZS EV leasen in 2019

Heb je interesse in het leasen van de MG ZS EV? Tot medio november 2019 is het nog mogelijk om de elektrische SUV te bestellen en ook nog daadwerkelijk te rijden in 2019. Profiteer van de 4% bijtelling nu het nog kan! De MG ZS EV heeft een fiscale waarde van 30.995 euro. Dat betekent dat je een nettobijtelling betaalt van 39 euro.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl