Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Meest populaire elektrische auto’s van dit moment

De Tesla Model 3 is de meest populaire elektrische auto van dit moment. Gevolgd door de Opel Ampera-e, Kia e-Niro, Volkswagen e-Golf en de Skoda Citigo e iV. In dit artikel een overzicht van de meest populaire elektrische auto’s van dit moment.

Tesla Model 3 meest populaire auto

Als we kijken naar de meestverkochte elektrische auto’s van deze maand, dan staat de Tesla Model 3 op nummer 1. In december 2019 was de Tesla Model 3 niet aan te slepen vanwege de 4% bijtelling, daarna nam de populariteit van de Tesla Model 3 iets af. Van korte duur, gezien er tot nu toe van alle verkochte elektrische auto’s, de Tesla Model 3 de meestverkochte elektrische auto is.

Top 10 meest populaire auto's

In deze maand zijn er tot nu toe in totaal 2.033 elektrische auto’s verkocht. De populaire Tesla Model 3 wordt, net zoals vorige maand, gevolgd door de Opel Ampera-e en Kia e-Niro. De Kia e-Niro was lange tijd volledig uitverkocht. Sterker nog, bestel je nu een nieuwe Kia e-Niro dan moet je nog steeds rekening houden met een levertijd van ongeveer een jaar.

Toch is 10% van het totaal aantal verkochte elektrische auto, een Kia e-Niro. Daarnaast zijn er ook een aantal leasemaatschappijen die hebben ingespeeld op de vraag naar Kia e-Niro’s, waardoor zij de elektrische auto uit voorraad kunnen leveren.

Naast de Kia e-Niro, staat de populaire Skoda Citigo e iV op nummer 5 als meest populaire elektrische auto. Uiteraard kon deze elektrische auto niet ontbreken, gezien dit de eerste auto is (samen met de Seat Mii Electric en Volkswagen e-up!) in het A-segment. De Skoda Citigo iV heeft bovendien een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

In het overzicht hieronder een volledig overzicht van de meest populaire elektrische auto’s van dit moment.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl