Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Sebastiaan Rodenboog

Sebastiaan Rodenboog

Droomt zelfs over EV's

Online Sales

Sebastiaan heeft in 2018 zijn Bachelor Communicatie aan de Hanzehogeschool afgerond. Daarna is hij fulltime aan de slag gegaan als UX Designer bij ACS Connected Buildings. In 2008 zette hij zijn eerste stappen richting de wereld van webshops. Vanaf december 2018 is Sebastiaan verantwoordelijk voor de opvolging van online leads. Heb je vragen over een elektrische auto? Als dé EV-expert weet Sebastiaan ALLES over elektrische auto's. Daag 'm uit en stel de moeilijkste vragen!

Leasebudget tot 600 euro? Tips!

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische leaseauto? In deze video geven wij samen met Wouter Karssen van Autoblog een aantal opties van elektrische auto’s die een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Variërend van de Fiat 500e tot aan de MG5.

Sebastiaan Rodenboog

Weet ALLES van elektrische auto's

Sebastiaan heeft één grote passie: elektrische auto's. Hij kan je zonder enkele moeite vertellen welke elektrische auto het beste bij jou past. Dagelijks helpt hij klanten en collega’s met waardevolle tips en bruikbare informatie. Regelmatig test Sebastiaan de nieuwste modellen en deelt hij zijn ervaringen in een video of artikel. Daarnaast heeft Sebastiaan ook veel verstand van de fiscale regels omtrent elektrische auto's en elektrische bedrijfswagens. Eigenlijk kun je voor alle vragen omtrent EV's bij Sebastiaan terecht. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe snel je nieuwe elektrische auto oplaadt of wil je alles weten over een laadpaal? Sebastiaan weet het antwoord uit z’n hoofd!

Fully Charged & EV-experts aan het woord

De experts van Fully Charged én onze EV-experts Sebastiaan en Alexander zijn het er unaniem over eens: Nederland is wereldwijd koploper op het gebied van elektrisch rijden. Ben je benieuwd waarom? Check de video!

Podcast Tweakers

Sebastiaan is te horen in onze podcast over elektrische auto’s. De podcast hebben we samen met Tweakers georganiseerd en wordt gepresenteerd door tech-ondernemer Jim Stolze. Luister hier de podcast.

Hyundai IONIQ 5 getest!

Ben je benieuwd naar praktijkervaringen met de Hyundai IONIQ 5? Check Sebastiaan zijn review!

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl