Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Extra snellaadstations in Nederland én buitenland!

Het aantal snelladers in Nederland én buitenland is de afgelopen periode toegenomen. Fastned heeft een aantal nieuwe snellaadstations geopend in Nederland, België en Duitsland. Overigens kunnen we in de tweede helft van 2020 nog meer snellaadstations verwachten. De nieuwe laadstations hebben enigszins vertraging opgelopen vanwege de corona-maatregelen.

Extra Fastned snelladers

Fastned heeft onlangs weer vijf extra snellaadstations geopend. Inmiddels staat de teller op 120. De nieuwe snellaadstations zijn gestationeerd in Rotterdam, Rangsdorf bij Berlijn, Newcastle en aan de A67 bij Bladel (Belgisch-Nederlandse grens). In de afgelopen periode heeft Fastned de huidige snellaadstations geüpdatet. Dat wil zeggen, meer en snellere snelladers. Via de app van Fastned kun je heel gemakkelijk de beschikbare snellaadstations bekijken. Je kunt zelfs via de app zelfs een laadsessie starten of stoppen.

Laadpalen in Nederland en het buitenland

Laadpalen in Nederland en het buitenland

Nederland heeft inmiddels 1.333 snellaadstations. Zoals je in de grafiek hieronder kunt zien, steekt Nederland – met het aantal laadpalen – met kop en schouders boven de rest van de landen uit. Naast de snellaadstations heeft Nederland 58.181 openbare oplaadpunten. De meeste laadpalen kun je terugvinden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Er zijn inmiddels allerlei handige websites en apps die je precies kunnen vertellen waar de laadpunten zich begeven, of ze beschikbaar zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn. Kortom, het opladen van een elektrische auto wordt steeds gemakkelijker en laagdrempeliger gemaakt.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl