Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Ford Mustang Mach-E nu in prijs verlaagd

Het is de afgelopen tijd best stil geweest rondom de Ford Mustang Mach-E. Ook qua  verkoopcijfers valt het tegen. Als je het ons vraagt ligt dit niet zozeer aan de specificaties van de auto, maar meer aan de vanafprijs. Hier wil het automerk wat aan doen en daarom is de Ford Mustang Mach-E in totaal 4.000 euro goedkoper geworden. De prijs is al doorgevoerd op de website van Ford. In dit artikel praten we je bij. 

Ford Mustang Mach-E 4.000 euro goedkoper

Wie had ooit gedacht dat Ford met een elektrische variant van de welbekende Mustang zou komen? Wij hadden erg hoge verwachten van de eerste elektrische SUV van Ford en konden ook niet wachten om de elektrische Mustang eens uitgebreid te testen. Via deze link kun je onze review bekijken. Qua specificaties klopt alles bij deze auto. Een uitstekende actieradius, laadsnelheid, rijke uitrusting, tof design etc. Maar waarom is de aandacht van de Ford Mustang Mach-E dan volledig verplaatst naar andere modellen zoals de Hyundai IONIQ 5, Kia EV6, Tesla Model Y RWD? De concurrentie is in ieder geval moordend op het moment. Bovengenoemde EV's zijn onder andere voordeliger dan de Mustang Mach-E én kunnen sneller opladen. 

Aan de specificaties van de Ford Mustang Mach-e valt weinig te veranderen, waar het automerk wél iets mee kan is de prijs. En daarom heeft Ford besloten om de elektrische Mustang 4.000 euro goedkoper te maken. De Ford Mustang Mach-E RWD heeft nu een fiscale waarde van 56.600 euro en een consumentenprijs van 58.100 euro. Als we Ford moeten geloven dan is het geen tijdelijke prijs, maar wordt deze in 2023 ook gehanteerd. De prijzen van de AWD blijven overigens wel hetzelfde. 

Ford Mustang Mach-E leasen

Heb je interesse in het zakelijk leasen van de Ford Mustang Mach-E? De auto is zakelijk te leasen vanaf 792 euro per maand (60 maanden/10.000 kilometer). 

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl