Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Elektrische Renault Twingo komt in 2020

Na het succes van de Renault Zoe komt het automerk nu ook met een elektrische Renault Twingo. De volledig elektrische Renault Twingo wordt in 2020 op de Nederlandse markt uitgebracht. De Renault Twingo wordt op hetzelfde platform gebouwd als de Smart EQ forfour. Helaas heeft Renault verder nog vrij weinig bekendgemaakt over de elektrische Twingo.

Elektrische Renault Twingo

Renault komt in 2020 met de volledig elektrische Renault Twingo. Opvallend is dat het automerk de elektrische variant van de Renault Twingo niet tegelijkertijd onthuld heeft met de nieuwe generatie Renault Twingo.

Actieradius elektrische Renault Twingo

Waarschijnlijk krijgt de elektrische Renault Twingo hetzelfde accupakket als de Smart EQ forfour. Dit zou betekenen dat het accupakket en de actieradius van de Renault Twingo behoorlijk aan de beperkte kant is. De Smart ForFour heeft een 16,7 kWh accupakket en een actieradius van ruim 100 kilometer. Of de Renault Twingo ook daadwerkelijk een vergelijkbaar accupakket krijgt is nog even afwachten tot de officiële onthulling.

Concurrentie elektrische Renault Twingo

Als de Renault Twingo hetzelfde accupakket krijgt als de huidige Smart EQ forfour dan zal de elektrische Twingo de concurrentie aangaan met de andere drie elektrische auto in het A-segment: de Seat Mii Electric, Skoda Citigoᵉ iV en Volkswagen e-up!.

De huidige elektrische vloot van Renault bestaat uit de Renault Zoe, Renault TWIZY, Renault Kangoo Z.E. en tot slot de Renault Master Z.E.

Elektrische Renault Twingo in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Renault Twingo? In 2020 introduceert het automerk de 100% elektrische Renault Twingo. In de loop naar de marktintroductie van de Renault Twingo volgen overige specificaties en prijzen.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl