Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Eerste foto’s opgedoken van de elektrische BMW iX3

Social Media is een steeds meer gebruikte bron om nieuwe producten aan te kondigen. Ook lekken er zo af en toe foto’s van nieuwe producten en auto’s op. Vandaag verschenen op Instagram de eerste foto’s van de elektrische BMW iX3, een nieuwe auto van BMW die nog niet onthuld is. Dit kan dan ook maar een ding betekenen, de onthulling van de auto zit eraan te komen!

Design BMW iX3

BMW iX3 achterkant

Op de foto’s is heel duidelijk de huidige BMW X3 te herkennen. De carrosserie van de auto is vrijwel identiek aan de huidige SUV uit het modellengamma van BMW. Uiteraard heeft BMW de auto volledig aangekleed zoals het hoort binnen de elektrische ‘i’ lijn van het merk. Blauwe contouren om de ‘grill’ en blauwe accenten op de dorpels laten duidelijk zien tot welke modellenreeks de BMW iX3 hoort.

Actieradius BMW iX3

Kijkend naar de technische kant van de nieuwe auto is er al meer bekend. De auto zal uitgerust worden met een sterke 286 pk elektromotor die de achterwielen van de auto aandrijft. Om deze motor aan te kunnen drijven zal er een accupakket ter grootte van 80 kWh ingebouwd worden. Het doel van BMW is om hiermee de auto plusminus 440 kilometer range te geven volgens de WLTP testmethode. Dit zal in de praktijk dus op een realistische range van 350-370 kilometer uit gaan komen.

BMW iX3 leasen

Heb je interesse in het leasen van de BMW iX3? BMW zal zeer binnenkort de auto definitief gaan presenteren. Over de uitvoeringen, prijzen, en exacte levertijden heeft BMW nog geen uitspraak gedaan. Wij zijn heel benieuwd naar de nieuwe BMW en houden je op de hoogte!

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl